Ballonvaart Oost-Vlaanderen

139,00 125,00
Aantal

Deze ballonvaart vertrekt vanuit een zelf gekozen locatie in Oost-Vlaanderen. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur en laten je de mooiste plaatsen zien.

Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvlucht

Altijd al gedroomd van een ballonvaart Oost-Vlaanderen of boven de stad Gent te varen met een luchtballon? Bekijk ons aanbod hieronder en boek jouw ballonvlucht in de provincie Oost-Vlaanderen.

Op zoek naar een ballonvaart in Oost-Vlaanderen? Of zoek je specifiek naar een luchtballonvaart boven Oost-Vlaanderen? Wil je jouw hoogtevrees overwinnen, klaar voor een luchtdoop in een luchtballon of een eerder ballonavontuur opnieuw beleven? Dan ben je bij C-air ballonvaart Oost-Vlaanderen aan het juiste adres.

Wij nemen graag onze tijd om alles goed voor te bereiden samen met jou en op jouw vragen te antwoorden. Je hoort van ons wat een luchtballon is en hoe deze functioneert. Samen met ons ga je de luchtballon ook klaarmaken voor de ballonvaart boven Oost-Vlaanderen. Tijdens dit alles leer je ook onze piloot wat beter kennen.

Ballonvaart Oost-Vlaanderen met C-Air

Eens alles voorbereid en alle vragen beantwoord, is het tijd om op te stijgen. Wij vertrekken in de gemeente of stad van jouw keuze voor een uur vol ballonplezier. Met een ballonvlucht Oost-Vlaanderen laten we je genieten van de provincie vanuit een gans ander perspectief.

Laat je meevoeren boven:

Meander met ons mee langs:

  • de Leie,
  • de Durme,
  • de Schelde,
  • de Demer,
  • of de Moervaart

en zwaai even naar Manneken Pis in Geraardsbergen. Ontdek de charme van de Leiestreek die de schilders van de Latemse school, maar ook Roger Raveel konden bekoren. Misschien spot je wel vogels boven de Sentse Kreken of laat je leiden langsheen het oudste kanaal van Vlaanderen, De Lieve. Houd je adem in wanneer je over het Fort van Breendonk en de Brouwerij van Duvel Moortgat vliegt. Zie het Kluisbos vanuit de lucht en flirt met de taalgrens. Hoog boven de getuigenheuvels die beklommen worden in de Ronde van Vlaanderen, geniet je van de prachtige natuur van de Zwalm en de Vlaamse Ardennen. Je ging vast nog nooit zo vlot over de Muur van Geraardsbergen.

Zie iconische beelden zoals de Grote Markt in Sint-Niklaas en de drie torens van Gent, vanuit de lucht. Geraak in hogere sferen met onze ballonvaarten in Oost-Vlaanderen.

Een balloncertificaat

Landen doen we steeds op een veilige plaats, waarna we ons opmaken voor de champagnedoop. Wij geven jou ook nog een balloncertifcaat als afsluiter van een prachtige ballonvaart in Gent of boven een ander prachtig stukje Oost-Vlaanderen. Tot slot voeren wij jou met onze eigen wagens terug.

Wat maakt een ballonvaart Oost-Vlaanderen uniek?

Wel, we leggen je nogal in de watten vóór en na je ballonvaart in Oost-Vlaanderen. Wat we bedoelen met het feit dat je in de watten wordt gelegd? Wel, voor je gaat vliegen ga je samen aan de slag met de piloot om de ballon op te tuigen. Nee, dit is helemaal niet moeilijk. Voor je opstijgt weet je alles over luchtballonnen en ballonvaren, hoe de techniek in elkaar zit en waarom er hete lucht aan te pas komt.

Vervolgens is het tijd voor de ballonvaart boven Oost-Vlaanderen. Nu is het zo dat je met C-Air Ballonvaart kunt vliegen waar je wil. Hun thuisbasis situeert zich in het Waasland, maar overal in België kan er in principe gevlogen worden. We adviseren een ballonvaart boven Oost-Vlaanderen. Enerzijds omdat dit de vervoerskosten drukt en je geniet van een prachtig en gevarieerd landschap. Maar om nog even terug te komen op het in de watten leggen. Na je ballonvaart boven Gent is er nog ruim de tijd om na te praten en na te genieten van een glaasje bubbels. Je krijgt ook een heus certificaat in handen. Een aandenken om te koesteren.

Meer info?

Had je graag wat meer info, contacteer ons gerust. Wij organiseren niet alleen ballonvaarten in Oost-Vlaanderen, maar bieden ook ballonvluchten doorheen gans Vlaanderen.

Weet dat er bij ons ook iets bestaat als een cadeaubon voor een ballonvlucht in Oost-Vlaanderen.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 1000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa. Een ballonvaart in de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd dit jaar Belgisch kampioen ballonvaren.

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.

Ballonvaart op een locatie naar keuze.

Aalst Aalter Assenede Berlare Beveren Brakel Buggenhout Deinze De Pinte Denderleeuw Dendermonde Destelbergen Eeklo Erpe-Mere Evergem Gavere Geraardsbergen Gent Haaltert Hamme Herzele Horebeke Kaprijke Kluisbergen Knesselare Kruibeke Kruishoutem Laarne Lebbeke Lede Lierde Lochristi Lokeren Lovendegem Maarkedal Maldegem Melle Merelbeke Moerbeke Nazareth Nevele Ninove Oosterzele Ronse Oudenaarde Sint-Gillis-Waas Sint-Laureins Sint-Lievens-Houtem Sint-Martens-Latem Sint-Niklaas Stekene Temse Waarschoot Waasmunster Wachtebeke Wetteren Wichelen Wortegem-Petegem Zele Zelzate Zingem Zomergem Zottegem Zulte Zwalm