Ballonvaart Sint-Niklaas

Ook al eens gedacht aan een ballonvaart Sint-Niklaas? C-Air ballonvaarten kan jou deze fenomenale ervaring aanbieden. C-Air staat voor kwaliteit, onze piloot David Spildooren is afkomstig uit Sint-Niklaas en is Belgisch kampioen ballonvaren en is derde geworden op het Europees kampioenschap ballonvaren. Dus twijfel niet en boek je ballonvaart Sint-Niklaas met C-Air.

De hoofdstad van het prachtige Waasland staat bekend als de ballonstad van België een ballonvaart in Sint-Niklaas heeft dus iets uniek. Elk jaar stijgen er tientallen ballonnen op tijdens de Vredesfeesten. Het grootste ballonevenement vanop de grootste markt van Europa. Dit evenement wordt steeds georganiseerd in het eerste weekend van september. Ook kan je tijdens dit evenement speciale ballonnen bekijken.

Ervaring van een ballonvaart Sint-Niklaas

Een ballonvaart Sint-Niklaas starten is dan ook niet minder dan een once in a lifetime belevenis die je nog jaren zal bijblijven.

Het over Sint-Niklaas en de regio Waasland vliegen blijft een fijn gegeven. Je ontdekt er leuke steden, dorpen, meanderende rivieren en heel veel groen.

Hoog in de lucht kun je deze prachtige taferelen in alle rust gadeslaan en simpelweg genieten

Een ballonvaart in Sint-Niklaas is dan ook een waar genot voor jong en oud.

ballonvaart sint-niklaas

Wat omvat een ballonvlucht?

Maar je gaat niet alleen vliegen boven Sint-Niklaas, je maakt ook mee de ballon vliegklaar en kunt achteraf nog een hapje en een drankje nuttigen. Een ballonvlucht over Sint-Niklaas neemt net iets meer dan een uurtje in beslag, maar reken maar op een 4-tal uur in totaal. Zo geniet je van een leuk event met je familie, je vrienden, de kids, de collega’s of klanten.

Stuk voor stuk zullen ze genieten van de voorbereiding, de ballonvlucht in Sint-Niklaas en het praatje achteraf. Bovendien krijgen alle deelnemers aan een ballonvlucht bij C-Air Ballonvaarten een mooi balloncertificaat als aandenken. Zeker de kinderen zullen dit koesteren als een schat, maar stiekem vind je het ook zelf wel leuk.

Werking ballonvaart Sint-Niklaas

De dag wanneer de ballonvaart staat ingepland, zullen wij onze passagiers contacteren om de meteo omstandigheden te overlopen. De piloot moet voor de ballonvaart de laatste meteo berichten grondig bekijken. Bij een ochtendvaart spreken wij af een halfuurtje voor zonsopgang bij een avondvaart wordt er afgesproken een 3 tal uur voor zonsondergang. Uiteraard contacteren we je bij een ochtendvaart de avond voordien.

Op het opstijgterrein zal de piloot steeds een grondige briefing gegeven met alle details van de ballonvaart over Sint-Niklaas. Indien er hierover vragen zijn, beantwoorden wij deze heel graag. Ook mensen met hoogtevrees worden goed begeleid. Ondertussen wordt de luchtballon klaargemaakt voor vertrek. Als deze klaar is, mogen de passagiers instappen. De luchtballon wordt dan nog warm gestookt en zal kort daarna de lucht ingaan voor een prachtige ballonvaart Sint-Niklaas. Na één uur vaart zal onze piloot uitkijken naar een mooie landingsplaats. Na de vaart is er nog een glaasje champagne voor al onze passagiers. Ondertussen zal onze crew de luchtballon inpakken. Op het einde krijgen al onze passagiers nog een balloncertificaat.

Professionele organisatie

stadsballon Grote Markt

Reken alvast op een piekfijne organisatie, een betaalbaar prijskaartje en een onvergetelijke dag. Voor, tijdens en na je ballonvaart boven het Waasland, word je in de watten gelegd en leer je heel wat bij. Een ontspannen dagje uit waar je nog heel lang van zult nagenieten, dat is exact waar David Spildooren van C-Air Ballonvaarten naar streeft.

Logisch, dat heel wat mensen elke keer opnieuw voor deze professionele organisatie kiezen. Niet enkel de service en communicatie is top, de ballonnen en het materiaal verkeren ook allemaal in uitstekende staat. Zo ga je veilig de lucht in en staat niets het genieten nog in de weg. Bij C-Air nemen ze geen enkel risico en staan ze garant voor een kwalitatieve en veilige ballonvaart in Sint-Niklaas.

Vredefeesten in Sint-Niklaas

Ballonvaart sint-niklaas

De Vredesfeesten in Sint-Niklaas zijn gestart na de Tweede Wereldoorlog onder de naam Bevrijdingsfeesten. Ondertussen is dit jaarlijkse ballonfestival in Sint-Niklaas, uitgegroeid tot een van de vijf belangrijkste ballonhappenings ter wereld. Op dit evenement zie je vanop een unieke locatie als de Grote Markt van Sint-Niklaas, luchtballonnen opstijgen.

Wij zijn fier dat ons bedrijf ook is gelegen in deze ballonstad. Zelf stijgen wij vaak op vanop de grote markt voor een prachtige ballonvaart in Sint-Niklaas. Onze ballonvaarder is gefascineerd door de luchtvaart. Sinds zijn achttiende levensjaar vliegt hij commercieel in deze regio. Ondertussen heeft David Spildooren al meer dan duizend vlieguren erop zitten.

Boek je ballonvaart Sint-Niklaas

Wil jij ook een ballonvaart in Sint-Niklaas boeken? Wil je direct een ballonvaart inplannen? Het kan C-Air heeft een speciale vluchtplanner waar je direct je ballonvlucht kan inplannen.

Heb je toch nog vragen? C-Air beantwoordt graag vrijblijvend al je vragen ivm ballonvaart Sint-Niklaas. Indien je verkiest een cadeaubon te bestellen, dan sturen wij zonder problemen jouw cadeaubon op. Een ballonvaart Sint-Niklaas is er voor iedereen. Jong en oud zal genieten van een ballonvlucht. Als koppel, met het gezin of met klanten de lucht in

Zou je graag een andere regio verkennen in Oost-Vlaanderen of het Waasland? Naast Sint-Niklaas hebben in deze regio uiteraard nog andere ballonvaart locaties zoals Lokeren, Aalst, Gent, Temse, Beveren Hamme