Ballonvaart Sint-Niklaas

Wil je ook eens een ballonvaart Sint-Niklaas meemaken zoek dan niet verder want het kan met C-Air. Wens je ook eens een vlucht mee te maken met luchtballon van C-Air? Neem vrijblijvend contact op.

De hoofdstad van het prachtige Waasland staat bekend als de ballonstad van België. Elk jaar stijgen er tientallen ballonnen op tijdens de Vredesfeesten. Het grootste ballonevenement vanop de grootste markt van Europa. Dit evenement wordt steeds georganiseerd in het eerste weekend van september. Ook kan je tijdens dit evenement speciale ballonnen bekijken.

De Vredesfeesten in Sint-Niklaas zijn gestart na de Tweede Wereldoorlog onder de naam Bevrijdingsfeesten. Ondertussen is dit jaarlijkse ballonfestival in Sint-Niklaas, uitgegroeid tot een van de vijf belangrijkste ballonhappenings ter wereld. Op dit evenement zie je vanop een unieke locatie als de Grote Markt van Sint-Niklaas, luchtballonnen opstijgen.

Wij zijn fier dat ons bedrijf ook is gelegen in deze ballonstad. Zelf stijgen wij vaak op vanop de grote markt voor een prachtige ballonvaart in Sint-Niklaas. Onze ballonvaarder is gefascineerd door de luchtvaart. Sinds zijn achttiende levensjaar vliegt hij commercieel in deze regio. Ondertussen heeft David Spildooren al meer dan duizend vlieguren erop zitten.

Onze troeven

Indien je graag eens wilt genieten van een onvergetelijke ballonvaart, dan bieden wij jou steeds:

  • Een vaart aan van circa één uur.
  • Na de vlucht kan je bij ons nog rekenen op een hapje en een drankje.
  • Graag brengen wij jou terug van de landingsplaats naar het opstijgterrein. Deze extra service geeft ons bedrijf graag aan onze klanten. Dit laatste is uiteraard in de prijs inbegrepen.
  • Wij beschikken over een grote vloot ballonnen, waardoor wij zowel privévaarten als ballonvaarten in grote groep kunnen aanbieden.

Ballonvaart Sint-Niklaas boeken

Wil jij deze ervaring beleven? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

C-Air beantwoordt graag vrijblijvend al je vragen ivm ballonvaart Sint-Niklaas.

 
ballonvaart sint-niklaas