Ballonvaart Sint-Niklaas

Ballonvaart Sint-Niklaas wens je ook eens een ballonvaart te maken met een luchtballon van C-Air ballonvaarten?
De hoofdstad van het prachtige Waasland staat bekend als de ballonstad van België. Elk jaar stijgen er tientallen ballonnen op tijdens de vredesfeesten vanuit de grootste markt van Europa. Dit evenement wordt steeds georganiseerd in het eerste weekend van september. Ook kan je tijdens dit evenement speciale ballonnen bekijken.
Wij zijn fier dat ons bedrijf ook is gelegen in deze ballonstad. Zelf stijgen wij vaak op vanop de grote markt voor een prachtige ballonvaart in Sint-Niklaas.
Onze ballonvaarder is gefascineerd door de luchtvaart. Sinds zijn achttiende levensjaar vliegt hij commercieel in deze regio. Ondertussen heeft David Spildooren al meer dan duizend vlieguren erop zitten.
Indien je graag eens wilt genieten van een onvergetelijke ballonvaart, dan bieden wij jou steeds een vaart aan van circa één uur.
Na de vlucht kan je bij ons nog rekenen op een hapje en een drankje.
Graag brengen wij jou graag terug van de landingsplaats naar het opstijgterrein. Deze extra service geeft ons bedrijf graag aan onze klanten. Dit laatste is uiteraard in de prijs inbegrepen.
Wij beschikken over een grote vloot ballonnen, waardoor wij zowel privévaarten als ballonvaarten in grote groep kunnen aanbieden.
Wil jij deze ervaring beleven? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
C-Air beantwoordt graag vrijblijvend al je vragen.

 

ballonvaart sint-niklaas