Ballonvaart Berlare

Wil jij een ballonvaart boven Berlare beleven? Zoek dan niet verder! Bij C-air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. Berlare heeft heel wat te bieden. Vlieg over het Waasland en ontdek het Waasland vanuit de lucht. Het donkmeer en de Sint-Martinuskerk zullen je doen smelten voor deze gemeente. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart Berlare.

Bezienswaardigheden

Een ballonvaart boven deze stad, dat is genieten. Stap in op de afgesproken locatie en vaar boven de deelgemeenten zoals Overmere, Uitbergen enz.. Tijdens een ballonvaart Berlare ontdek je deze gemeente op een totaal andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

  • Het Nieuwdonk
  • Het Donkmeer
  • Sint-Martinuskerk
  • Kasteel van Berlare

Berlare van bovenuit

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige stad. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven het Waasland met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Boek je ballonvlucht Berlare

Wil jij genieten van een ballonvaart boven Berlare? Een ballonvaart Berlare is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air. Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren en beleef Berlare vanuit de lucht.

Ben jij klaar om te vliegen boven het schitterende Berlare? Neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvlucht.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Berlare?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Berlare. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op. We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

  • verwelkoming
  • optuigen van de ballon
  • veiligheidsinstructies
  • ballonvlucht zelf
  • landing
  • hapje & drankje

De ballonvaart Berlare zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Ballonvaart Berlare voor iedereen

Een romantisch uitje, samen met de collega’s de lucht in, de kids een onvergetelijke ervaring bezorgen of misschien wel een klant in de watten leggen? Er zijn redenen genoeg om een ballonvaart boven het Waasland te ondernemen.

Andere opstijglocaties in het Waasland

Ballonvaart Berlare fotogalerij

Ballonvaart Waasland boeken