Ballonvaart Beveren

Overweeg je een ballonvaart? Dan valt een ballonvlucht boven Beveren en het prachtige Waasland zeker aan te raden. Deze prachtige streek is groen, bevat heel wat landmarks en in de verte zie je ongetwijfeld de haven van Antwerpen opdoemen.

Een ballonvaart boven Beveren en de ruimere regio overtreft ongetwijfeld je verwachtingen, zeker als je in de mand stapt met de de mensen van C-Air Ballonvaarten. Wij doen er alles aan om je een onvergetelijke ballonvlucht voor te schotelen én we hebben een massa ervaring. Reken dus maar op een veilige ballonvlucht boven Beveren en omstreken. Een vlucht om nooit te vergeten en waar je nog lang over zal napraten.

Beveren van bovenuit

Wat je allemaal ziet als je boven het prachtige Beveren zweeft in je luchtballon? Wel, natuurlijk is er het kleine, maar fijne centrum van Beveren. Maar net zo goed vlieg je over kasteel Cortewalle en ook provinciaal domein De Ster zal je met zijn grote vijver onmiddellijk opvallen. Ook het Grenspark Groot Saeftinghe en de Doelpolders zullen je ongetwijfeld charmeren. Zweef je boven Beveren in je luchtballon, dan ontdek je heel wat groen en natuurpareltjes. Het Waasland is een prachtige streek, waar er nog ruimte is, dat merk je meteen. Het is een landelijk gebied, dus ideaal voor mensen die gek zijn van de natuur en dit graag eens van bovenuit ervaren en bekijken.

Terwijl je in de verte de skyline van Antwerpen meepikt, ervaar je ook de bruisende activiteiten in de haven en zie je de herkenbare kernreactoren van Doel opduiken. Je kijkt je ogen uit, terwijl je heel wat info krijgt van de ervaren piloot in je luchtballon. Een ballonvaart is een geweldige ervaring, die je zeker één keer in je leven moet meepikken. Hoog in de lucht geniet je van het uitzicht en kom je even helemaal tot rust. Zeker op zonnige dagen is het genieten in de luchtballon, maar je hebt zeker geen perfect weer nodig.

Beveren mag dan één van de populairste opstijglocaties zijn, C-Air biedt nog heel wat meer opstijgplaatsen aan. Bekijk zeker eens de website als je liever een andere streek verkent dan de regio Beveren. In gans België kan je een ballonvlucht boeken, dus opties zat.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Beveren?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie niet zo gek ver van het centrum van Beveren. Hier krijg je een korte, maar volledige veiligheidsbriefing en kan je de ballon mee helpen optuigen. De voorpret begint en je krijgt heel wat uitleg over de luchtballon. Zo zie je trouwens ook meteen dat we bij C-Air Ballonvaarten enkel met kwalitatief en recent materiaal werken.

Duur

Een ballonvaart duurt in totaal een 4-tal uurtjes. De ballonvaart zelf duurt net iets langer dan een uurtje. Je kan echter helpen met het optuigen van de ballon en achteraf is er nog een hapje en een drankje voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt. Een glaasje champagne gaat er altijd in, toch?

Ballonvaart Beveren voor iedereen

Een ballonvaart boven Beveren is er voor iedereen. Jong en oud zal genieten van een ballonvlucht. Als koppel, met het gezin of met klanten de lucht in? Alles kan en bij C-Air Ballonvaarten denken we graag met je mee. Wij maken jouw dag sowieso onvergetelijk en stellen indien gewenst zelfs een heel programma op maat voor je samen. Trouwens wil je een ballonvaart boven Beveren cadeau geven of deze trip als incentive organiseren, dan is dat perfect mogelijk. We hebben cadeaubonnen en ook op het vlak van teambuildings hebben we al heel wat mogen realiseren. Een ballonvaart boven Beveren? Die boek je bij C-Air Ballonvaarten!

Ballonvaart Beveren fotogalerij

Ballonvaart Waasland boeken