Ballonvaart Gent

Een ballonvaart in Gent, de hoofdstad van het prachtige Oost-Vlaanderen, wie droomt daar nu niet van?. Wij zijn een ballonvaartbedrijf uit Sint-Niklaas dat onder meer actief is in gans Oost-Vlaanderen, waaronder dus ook Gent.

Wij zijn als bedrijf dan ook fier op onze Oost-Vlaamse roots. Sinds zijn achttiende vliegt onze piloot David Spildooren commercieel in deze regio. Ondertussen heeft hij er al meer dan duizend vlieguren opzitten en heeft zowel ervaring in luchtballonvaarten als vliegtuigvluchten.

Programma van een ballonvlucht in Gent

  • Kennismaking met het team en meer dan voldoende ruimte voor vragen
  • Check van het materiaal en klaarmaken van de luchtballon
  • Een ballonvlucht van circa één uur.
  • Na de vlucht kan je bij ons nog rekenen op een glaasje champagne en een drankje.
  • Wij beschikken over een grote vloot luchtballonnen, waardoor wij zowel privévaarten als ballonvaarten in grote groep kunnen aanbieden.

Ballonvaart Gent boeken

Wil jij deze ervaring beleven en een ballonvaart Gent boeken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. C-Air beantwoordt graag vrijblijvend al je vragen. Weet dat je bij ons ook cadeaubonnen voor een ballonvaart boven Gent kunt kopen. Ontdek bijvoorbeeld onze unieke cadeaubon voor een ballonvlucht in Oost-Vlaanderen. Of verras een koppel met een cadeaubon voor een privé-ballonvaart.

Klaar om de ballonvaart van je dromen te maken? Dan moet je in Gent zijn! Gent is namelijk al jaren een geliefde locatie voor ballonvaarders en veel van onze passagiers. In Oost-Vlaanderen zit en vlieg je dus goed!

ballonvlucht boven Gent

Ballonvaart Oost-Vlaanderen ontdekken op een nieuwe manier

Is Oost-Vlaanderen waar jij getogen en geboren bent, of net niet? In beide gevallen is het een fantastisch idee om Oost-Vlaanderen met de luchtballon te verkennen. Ontdek eens wat anders, en dat op een unieke manier. Vaar mee met onze ervaren piloten en laat je verrassen door de pracht en praal die de omgeving vanuit de lucht te bieden heeft.

Zwaai naar passanten en voel de wind door je haren vliegen. Wie neem jij mee voor deze uitzonderlijke ervaring? Een ballonvaart Oost-Vlaanderen wordt zowel gesmaakt door koppels, gezinnen, als door collega’s bij een (kleine) teambuilding activiteit. Verrassen doe je, want zeg nu zelf: wie wilt de wereld nu niet vanuit de lucht ontdekken?

Laat je meevoeren over de eindeloze weilanden, kijk binnen in de tuin van buren en bekijk de autostrade eens van een andere kant. Klaar voor een geweldige ervaring met een aangenaam prijskaartje?

Een andere blik op een ballonvaart Gent

ballonvaart gent

Tijdens ballonvaart Gent ben je een uurtje aan het vliegen, maar ook vooraf en nadien hebben we heel wat te bieden. De ervaren piloot verschaft je graag met meer informatie rond het reilen en zeilen van de ballonvlucht. Wanneer alles klaar is gemaakt en uitgebreid gecontroleerd werd (safety first!), zijn we klaar om te gaan!

Wedden dat niemand uit je omgeving het Belfort al vanuit de lucht heeft gezien? Geniet van een bijzondere ervaring tijdens je ballonvaart Gent.

Een balloncertificaat, speciaal voor jou

De pret is niet gelijk voorbij wanneer we landen. We nodigen je graag nadien nog uit voor een hapje en een drankje om deze prachtige ervaring op een mooie manier af te sluiten. Daarnaast krijg jij na een ballonvaart Oost-Vlaanderen ook het enige echte balloncertificaat. Het aandenken om nog jaren te koesteren! Vooral de kinderen vinden dit fantastisch om bij te houden, en al hun vriendjes mee jaloers te maken. Al verzekeren we je dat ook jij er niet over zal zwijgen tegen je collega’s!

Neem contact op met C-Air, prik een datum en voor je het weet hang je in de lucht met jouw ballonvlucht in Gent. Je kan je ballonvaart in Gent ook online inplannen via onze vluchtplanner. Boek je tickets en kies de datum die je zelf wenst. Uiteraard is het ook mogelijk een cadeaubon aan te kopen die je kan afgeven.

Ben je klaar om mee te varen met een ballonvaart Gent, druk dan op de knop hieronder en boek rechtstreeks je ballonvlucht.