Ballonvaart Gent

Een ballonvaart boven Gent, de hoofdstad van het prachtige Oost-Vlaanderen, wie droomt daar nu niet van?. Wij zijn een ballonvaartbedrijf uit Sint-Niklaas dat onder meer actief is in gans Oost-Vlaanderen, waaronder dus ook Gent.

Wij zijn als bedrijf dan ook fier op onze Oost-Vlaamse roots. Sinds zijn achttiende vliegt onze piloot David Spildooren commercieel in deze regio. Ondertussen heeft hij er al meer dan duizend vlieguren opzitten.

Programma van een ballonvlucht in de buurt van Gent

  • Kennismaking met team en meer dan voldoende ruimte voor vragen
  • Check van het materiaal en klaarmaken van de luchtballon
  • Een ballonvlucht van circa één uur. Geniet van het prachtige uitzicht over de Fiere Stede.
  • Na de vlucht kan je bij ons nog rekenen op een hapje en een drankje.
  • Graag brengen wij jou terug van de landingsplaats naar het opstijgterrein. Deze extra service geeft ons bedrijf graag aan onze klanten. Dit laatste is uiteraard in de prijs inbegrepen.
  • Wij beschikken over een grote vloot ballonnen, waardoor wij zowel privévaarten als ballonvaarten in grote groep kunnen aanbieden.

Ballonvaart Gent boeken

Wil jij deze ervaring beleven? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

C-Air beantwoordt graag vrijblijvend al je vragen. Weet dat je bij ons ook cadeaubonnen voor een ballonvlucht boven Gent kunt kopen. Ontdek bijvoorbeeld onze unieke cadeaubon voor een ballonvlucht in Oost-Vlaanderen. Of verras een koppel met een cadeaubon voor een privé-ballonvaart.. Bij ons kan je ook kiezen voor een teambuilding met ballonvlucht