Ballonvaart Aalst

Overweeg je een ballonvaart in Aalst? Dan valt een ballonvlucht boven Aalst en het prachtige Oost-Vlaanderen zeker aan te raden. Aalst staat vooral bekend voor carnaval. Deze prachtige streek is groen en bevat heel wat bezienswaardigheden en in de verte zie je ongetwijfeld Brussel.
Een ballonvaart boven Aalst en de ruimere regio overtreft ongetwijfeld je verwachtingen, zeker als je in de mand stapt met de de mensen van C-Air ballonvaren. Wij doen er alles aan om je een onvergetelijke ballonvlucht voor te schotelen. Reken dus maar op een veilige ballonvlucht boven Aalst en omstreken. Een ballonvlucht om nooit te vergeten en waar je nog lang over zal napraten.

Aalst van bovenuit

Wat je allemaal ziet als je boven het prachtige Aalst zweeft in je luchtballon? Wel, natuurlijk is er het kleine, maar fijne centrum van Aalst. Maar net zo goed vlieg je over de abdij van Affligem en ook het Donkmeer zal je met zijn grote vijver onmiddellijk opvallen. Ook het kasteel van Mesen en het Waterkasteel van Moorsel zullen je ongetwijfeld charmeren. Zweef je boven Aalst in je luchtballon, dan ontdek je heel wat groen en natuurpareltjes. Oost-Vlaanderen is een prachtige streek, waar er nog ruimte is, dat merk je meteen. Het is een landelijk gebied, dus ideaal voor mensen die gek zijn van de natuur en dit graag eens van bovenuit ervaren en bekijken.

Terwijl je in de verte de skyline van Brussel meepikt. Je kijkt je ogen uit, terwijl je heel wat info krijgt van de ervaren piloot in je luchtballon. Een ballonvaart is een geweldige ervaring, die je zeker één keer in je leven moet meepikken. Hoog in de lucht geniet je van het uitzicht en kom je even helemaal tot rust. Zeker op zonnige dagen is het genieten in de luchtballon, maar je hebt zeker geen perfect weer nodig.

Aalst mag dan één van de populairste opstijglocaties zijn, C-Air biedt nog heel wat meer opstijgplaatsen aan. Bekijk zeker eens de website als je liever een andere streek verkent dan de regio Aalst. In gans België kan je een ballonvlucht boeken, dus opties zat.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Aalst?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie niet zo gek ver van het centrum van Aalst. Hier krijg je een korte, maar volledige veiligheidsbriefing en kan je de ballon mee helpen optuigen. De voorpret begint en je krijgt heel wat uitleg over de luchtballon. Zo zie je trouwens ook meteen dat we bij C-Air Ballonvaarten enkel met kwalitatief en recent materiaal werken.

Duur

Een ballonvaart duurt in totaal een 4-tal uurtjes. De ballonvaart zelf duurt net iets langer dan een uurtje. Je kan echter helpen met het optuigen van de ballon en achteraf is er nog een hapje en een drankje voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt. Een glaasje champagne gaat er altijd in, toch?

Ballonvaart Aalst voor iedereen

Een ballonvaart boven Aalst is er voor iedereen. Jong en oud zal genieten van een ballonvlucht. Als koppel, met het gezin of met klanten de lucht in? Alles kan en bij C-Air Ballonvaarten denken we graag met je mee. Wij maken jouw dag sowieso onvergetelijk en stellen indien gewenst zelfs een heel programma op maat voor je samen. Trouwens wil je een ballonvaart boven Aalst cadeau geven of deze trip als incentive organiseren, dan is dat perfect mogelijk. We hebben cadeaubonnen en ook op het vlak van teambuildings hebben we al heel wat mogen realiseren. Een ballonvaart boven Aalst? Die boek je bij C-Air Ballonvaarten!

Ballonvaart Aalst fotogalerij