Ballonvaart Sint-Gillis-Waas

Spreekt een ballonvaart in Sint-Gillis-Waas al lang tot je verbeelding? Wil je de vrijheid ervaren van een ontspannen ballonvlucht, hoog in de lucht? Dan hebben wij de geknipte ballonvaart voor jouw. Zweven boven de gemeente grenzend aan De Klinge, Meerdonk en Sint-Pauwels? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. Deze gemeente heeft heel wat prachtige elementen. Vlieg over het Waasland en ontdek het fascinerende en frisse Sint-Gillis-Waas vanuit de lucht.

De Sint-Egidiuskerk, het Hof Sanders zullen je doen smelten voor deze gemeente. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart boven Sint-Gillis-Waas.

Ballonvaart Sint-Gillis-Waas voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collegas voor een teambuilding ballonvaart of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Tijdens een hete luchtballon tocht boven het Waasland kom je sowieso ogen tekort. Twijfel dus niet en boek je plaatsje in de manden van C-Air ballonvaart.

 

Sint-Gillis-Waas van bovenuit

Tijdens een ballonvaart boven Sint-Gillis-Waas ontdek je de gemeente met smaak op een andere manier. De gemeente grenst aan De Klinge, Meerdonk en Sint-Pauwels. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • De Sint-Egidiuskerk
 • Het Hof Sanders
 • Panneweel
 • Saleghem Krekengebied
 • Grote Saleghemgeul
 • Sint-Jakobsgat
 • Kieldrechtse Watergang
 • Karnemelkputten
 • Reigersbosje

Tijdens een hete luchtballon tocht boven het Waasland kom je sowieso ogen tekort.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Sint-Gillis-Waas?

Verwelkoming op de opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Sint-Gillis-Waas. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je mee de luchtballon op.  We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige vlucht met onze luchtballon.

Duur

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht Wetteren zelf
 • landing
 • hapje & drankje

Je vraagt je misschien af hoe lang duurt nu zo een ballonvaart in Sint-Gillis-Waas? Je moet rekenen op net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Een stressvrije ballontocht

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en kan je ten volle genieten van deze prachtige gemeente. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven het Waasland met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Boek je ballonvaart Sint-Gillis-Waas

Een ballonvaart Sint-Gillis-Waas is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air. Je kan eenvoudig je ballonvaart boeken en via onze vluchtplanner je ballonvaart inplannen.

Andere opstijglocaties in het Waasland

Ballonvaart Sint-Gillis-Waas fotogalerij

Ballonvaart Waasland boeken