Ballonvaart cadeaubon met C-Air

ballonvaart cadeaubon waasland
Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Na de ontvangst van de ballonvaart cadeaubon Waasland kan de gelukkige met ons contact opnemen om zo een datum af te spreken.
ballonvaart-cadeaubon-oost-vlaanderen-2
Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk? C-Air bezorgt jou met veel plezier onze professionele cadeaubons van Oost-Vlaanderen. De gelukkige kan ons contacteren na ontvangst van de cadeaubon om een datum naar keuze vast te leggen.
Ballonvaart cadeaubon
Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele cadeaubons. De gelukkige kan ons bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze vast te leggen.
ballonvaart-Vlaams-Brabant
Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele ballonvaart cadeaubons boven Vlaams-Brabant. De gelukkige kan ons bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze vast te leggen.
ballonvaart cadeaubon limburg
Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele cadeaubons boven Limburg. De gelukkige kan ons bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze vast te leggen.
ballonvaart cadeaubon West-Vlaanderen
Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele cadeaubons. De gelukkige kan ons bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze vast te leggen.
ballonvaart met ontbijt
Wil je iemand verrassen met een privé ballonvaart? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele cadeaubons. De gelukkige kan bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.
privé ballonvaart met 3 personen

Verras je iemand met een privé ballonvaart voor 3 personen. Je kan zelf beslissen in samenspraak met ons de opstijglocatie bepalen.

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele ballonvaart cadeaubon op maat. De gelukkige kan ons bij ontvangst van de cadeaubon contacteren om een datum naar keuze vast te leggen. Cadeaubonnen kunnen voor alle gelegenheden zoals verjaardagen, Valentijn, Kerst, communie, etc.

Bestellen en verzending

  • Eens de cadeaubon in het winkelmandje afgerekend is, krijgen wij een bevestiging;
  • Daarop verzenden wij de cadeaubon meteen naar het opgegeven adres;
  • Verzending van de cadeaubon per mail is echter ook mogelijk;
  • Je ontvangt ook steeds een bevestiging per mail van jouw betaling.

Is de cadeaubon overdraagbaar?

De bon kan probleemloos worden overgedragen. Er staat een uniek nummer op en de plaats waar de ballonvaart doorgaat, maar ze staat niet op naam.

Personaliseren cadeaubon

Wij laten de cadeaubon voor een ballonvaart dan ook bewust niet personaliseren, opdat het dan zoals gezegd makkelijker is om deze door te geven.

Hoelang blijft een cadeaubon geldig?

De cadeaubon blijft in principe 1 jaar geldig. Deze kan wel zonder problemen, voor de vervaldatum, verlengd worden.

Uitsplitsing lever- en facturatieadres?

Dit kan manueel ingevuld worden en achteraf wordt de factuur en de cadeaubon naar de respectieve adressen opgestuurd.

Praktisch voor boeking en vlucht?

De gelukkige kan ons contacteren via mail of telefonisch om een datum af te spreken. Wij bekijken dan samen in welke regio of boven welk dorp of stad hij of zij wil vliegen. Uiteraard prikken we samen een datum en tijdstip die bij heel slechte weersomstandigheden kunnen wijzigen.

Hoeveel personen in een ballonvaart?

In 1 mand kunnen wij gaan tot 12 personen. Daarnaast hebben we nog een mand van 6 personen en van 3 en van 2 personen. Dat zorgt ervoor dat we voor iedereen wat wils hebben: koppeltjes, gezinnen, bedrijven,…