Ballonvaart Hamme

Wil jij een ballonvaart in Hamme boven de gemeente grenzend aan de Schelde en de Durme? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. Hamme heeft heel wat te bieden. Vlieg over het Waasland en ontdek het fascinerende en frisse Hamme vanuit de lucht. De oude mirabrug, de driebeukige classicistische Sint-Pieters-Bandenkerk zullen je doen smelten voor deze gemeente. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart boven Hamme.

Ballonvaart Hamme voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

 

Hamme van bovenuit

Een ballonvaart boven Hamme, dat is genieten. Vlieg samen met C-Air boven de Schelde, de Durmen enz.

Tijdens een ballonvaart Hamme ontdek je de gemeente met smaak op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • Het Spaans Huis met de tuin.
 • De oude Mirabrug, een draaibrug over de Durme.
 • Het gemeentehuis.
 • De pastorie.
 • De Grote Napoleon, de enige resterende windmolen in Hamme.
 • De Groten Dorst, een windmolen waarvan alleen nog een afgeknotte romp rest.
 • De beschermde Kapel Tweebruggen.
 • De Getijdenmolen aan de Oude Durme.

Tijdens een hete luchtballon tocht boven het Waasland kom je sowieso ogen tekort. Twijfel dus niet en boek je plaatsje in de manden van C-Air ballonvaart.

Boek je ballonvlucht Hamme

Een ballonvaart Hamme is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste passagiers kozen al het luchtruim met C-Air. Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren.

Ben jij klaar om te vliegen, neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvaart in Oost-Vlaanderen.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Hamme?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Hamme. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op.  We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht zelf
 • landing
 • hapje & drankje

De ballonvaart Hamme zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Een stressvrije ballontocht

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige gemeente. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven het Waasland met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Andere opstijglocaties in het Waasland

Ballonvaart Hamme fotogalerij

Ballonvaart Waasland boeken