Ballonvaart Rupelstreek

De Rupelstreek is prachtig, zeker als je er met een luchtballon over vliegt. Een ballonvlucht boven Hemiksem, Schelle, Boom, Niel en Rumst heeft iets magisch. Hoewel je je niet ver van Antwerpen situeert, krijg je toch een heel ander beeld. Met C-Air Ballonvaarten boek je razendsnel een ballonvlucht boven de Rupelstreek. Een unieke ervaring die bovendien uiterst betaalbaar is.

Vliegen over de Rupelstreek

Waarom je zou kiezen voor een ballonvaart boven de Rupelstreek? Zoals de naam al doet vermoeden vind je in deze regio de Rupel, een leuke rivier die van bovenaf indrukwekkend is. Maar ook de Schelde stroomt in deze regio en kan bewonderd worden. Op een uurtje tijd ontdek je deze prachtige streek en na je ballonvlucht heeft de Rupelstreek geen geheimen meer voor je.

Je ziet de boten varen, ontdekt recreatiedomein De Schorre waar elk jaar Tomorrowland plaatsvindt en daarnaast zijn er ook nog heel wat oude industriële sites die je ongetwijfeld zullen opvallen. De Rupelstreek wordt wel eens de schatkamer van de industriële archeologie genoemd en daar vlieg jij tijdens je ballonvlucht over.

ballonvlucht Rupelstreek

Heel wat plezier tijdens je ballonvlucht

Wat zo’n ballonvaart boven de Rupelstreek inhoudt? Wel, reken toch op een vlucht van minimaal een uur boven deze prachtige regio. In totaal mag je toch rekenen op een 5-tal uurtjes pret. Je bent er immers al bij wanneer je ballon wordt klaargestoomd voor je ballonvlucht boven de Rupelstreek.

Ook na de ballonvlucht word je niet aan je lot overgelaten maar is het heerlijk napraten met een glaasje bubbels in de hand. Het spreekt voor zich dat je heel wat te vertellen hebt.

Unieke monumenten tijdens een ballonvaart over de Rupelstreek

Enkele opvallende monumenten die je tijdens je ballonvlucht boven de Rupelstreek zult spotten? De Sint-Bernardusabdij in Hemiksem is ongetwijfeld één van de opvallendste bezienswaardigheden, maar net zo goed bekijk je oude steenbakkerijen. De Rupelstreek heeft voor elk wat wils wel iets in petto en vanuit de lucht is het zeker de moeite waard.

Boek nu je vlucht boven de Rupelstreek

Een garantie op een ontspannen & veilige ballonvlucht

Bij C-Air Ballonvluchten staan de ervaren piloten garant voor een veilige ballonvlucht boven de Rupelstreek. Niets wordt aan het toeval overgelaten en in alle comfort neem je deel aan je ballonvlucht. Je wordt duidelijk gebrieft, er is vervoer naar het start- en eindpunt en achteraf is er ook een hapje & een drankje voorzien.

Zowat in heel België kun je ballonvluchten boeken

Ben je minder te vinden voor een ballonvlucht boven de Rupelstreek, maar wil je liever een andere regio ontdekken? Dat is perfect mogelijk! Blader even door ons aanbod ballonvluchten en ontdek welke regio’s er nog mogelijk zijn.

Een leuke uitstap voor het hele gezin. Wil je je klanten uit de Rupelstreek verrassen met een unieke belevenis? Ook dan is een ballonvlucht uitermate geschikt.