Ballonvaart Dendermonde

Wil jij een ballonvaart boven Dendermonde beleven? Zoek dan niet verder! Bij C-air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. De stad van Ros Beiaard heeft heel wat te bieden. Vlieg over het Waasland en ontdek de denderstreek en  de drie gildereuzen vanuit de lucht. Lakkenhalle en Onze-Lieve-Vrouwekerk zullen je doen smelten voor deze stad. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart Dendermonde.

Een stressvrije ballontocht

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige stad. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven het Waasland met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

 

Dendermonde van bovenuit

Een ballonvaart boven het Waasland, dat is genieten. Vlieg samen met C-Air boven het prachtige Dendermonde. Stap in op de afgesproken locatie en vaar boven de deelgemeenten: Grembergen, Sint-Gillis-bij-dendermonde, Baasrode, Oudegem, Appels en meer. Of proef je alvast de specialiteiten van Dendermonde zoals Dendermondse vlaai, kopvlees, paardenwordst? Ook dat is Dendermonde!

Tijdens een ballonvaart Dendermonde ontdek je de Denderstreek op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • Lakkenhalle
 • Onze-Lieve-Vrouwekerk
 • Hollandse kazerne
 • Het Sint-Alexiusbegijnhof met 61 zeventiende-eeuwse huisjes
 • Het standbeeld voor Pieter-Jan De Smet
 • De negentiende-eeuwse Benedictijnenabdij

Tijdens een hete luchtballon tocht boven het Waasland kom je sowieso ogen tekort.

Boek je ballonvlucht Dendermonde

Wil jij genieten van een ballonvaart boven Dendermonde? Een ballonvaart Dendermonde is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air. Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren en beleef de denderstreek vanuit de lucht.

Ben jij klaar om te vliegen boven het schitterende Dendermonde? Neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvlucht in het Waasland

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Dendermonde?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Dendermonde. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op.  We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht zelf
 • landing
 • hapje & drankje

De ballonvaart Dendermonde zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Ballonvaart Dendermonde voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Andere opstijglocaties in Oost-Vlaanderen

Ballonvaart Dendermonde fotogalerij

Ballonvaart Waasland boeken