Ballonvaart Waasmunster

Wil jij een ballonvaart in Waasmunster boven de gemeente grenzend aan de Durme? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. Waasmunster heeft heel wat te bieden. Vlieg over het Waasland en ontdek het fascinerende en frisse Waasmunster vanuit de lucht. De dorpskom, kasteel Blauwendael, de abdij van Roosenberg zullen je doen smelten voor deze gemeente. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart boven Waasmunster.

Ballonvaart Waasmunster voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Waasmunster van bovenuit

Tijdens een ballonvlucht Waasmunster ontdek je de gemeente met smaak op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • De Dorpskom van Waasmunster is geklasseerd als beschermd dorpsgezicht
 • De Onze-Lieve-Vrouw en Sint-Petrus en Pauluskerk
 • Het kasteel Blauwendael ligt in een publiek wandelpark en herbergt een heemkundig museum. D
 • Het kasteel Ortegat
 • Het kasteel Les Gobelets, begin 20e eeuw opgericht in neoclassicistische stijl.
 • De Mirabrug
 • De Abdij van Roosenberg
 • De Heidekapel

Tijdens een hete luchtballon tocht boven het Waasland kom je sowieso ogen tekort. Twijfel dus niet en boek je plaatsje in de manden van C-Air ballonvaart.

Boek je ballonvlucht Waasmunster

Een ballonvaart Waasmunster is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste passagiers kozen al het luchtruim met C-Air. Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren.

Ben jij klaar om te vliegen, neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvaart in Oost-Vlaanderen.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Waasmunster?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Waasmunster. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op.  We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht Waasmunster zelf
 • landing
 • hapje & drankje

De ballonvaart Waasmunster zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Een stressvrije ballontocht

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige gemeente. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven het Waasland met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Andere opstijglocaties in het Waasland

Ballonvaart Waasmunster fotogalerij