Onze ballonvaarten

ballonvaart Waasland

Ballonvaart Waasland

129,00 115,00

Deze ballonvaart vertrekt vanuit een zelf gekozen locatie in het Waasland. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur en laten je de mooiste plaatsen zien.
Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Ballonvaart Oost-Vlaanderen

139,00 125,00

Deze ballonvaart vertrekt vanuit een zelf gekozen locatie in Oost-Vlaanderen. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur en laten je de mooiste plaatsen zien.

Ballonvaart Antwerpen

Ballonvaart Antwerpen

139,00 125,00

Deze ballonvaart vertrekt vanuit een zelf gekozen locatie in Antwerpen. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur en laten je de mooiste plaatsen zien.
Ballonvaart West-Vlaanderen

Ballonvaart West-Vlaanderen

145,00 125,00

Deze ballonvaart vertrekt vanuit een zelf gekozen locatie in West-Vlaanderen. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur en laten je de mooiste plaatsen zien.
Ballonvaart Vlaams-Brabant

Ballonvaart Vlaams-Brabant

139,00 125,00

Deze ballonvaart vertrekt vanuit een zelf gekozen locatie in Vlaams-Brabant. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur en laten je de mooiste plaatsen zien.
Ballonvaart Limburg

Ballonvaart Limburg

145,00 125,00

Deze ballonvaart vertrekt vanuit een zelf gekozen locatie in Limburg. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur en laten je de mooiste plaatsen zien.
Privé ballonvaart 2 personen
Wil je iemand verrassen met een privé ballonvaart? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele cadeaubons. De gelukkige kan bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.
privé ballonvaart met 3 personen

Verras je iemand met een privé ballonvaart voor 3 personen. Je kan zelf beslissen in samenspraak met ons de opstijglocatie bepalen.

privé ballonvaart 4 personen

Een privé ballonvaart voor 4 personen vertrekt vanuit je zelf gekozen locatie. We laten je genieten van een onvergetelijke ballonvlucht en laten je de mooiste plaatsen zien.

C-Air Ballonvaarten is gevestigd in “de ballonstad” bij uitstek, namelijk Sint-Niklaas. Een vaste waarde in de ballonvaart met een ruim aanbod doorheen gans Vlaanderen.

Bij ons kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor een ballonvaart. Ben je dus op zoek naar een unieke familieuitstap of een originele manier om een aanzoek te doen. Bij C-air ballonvaarten zit je aan het juiste adres. Wil je met jouw bedrijf een teambuilding organiseren en zoek je het verder dan paintball en karting, contacteer ons. Wij nemen ruim de tijd om van jouw ballonvlucht een fantastische belevenis te maken. Van de voorbereiding tot de terugrit wordt gemiddeld op zo’n 4 tot 5u gerekend.

Je kan kiezen uit een ruim aanbod aan opstijgplaatsen in Vlaanderen. Grijp nu de kans om jouw streek te zien vanuit de lucht. Een ballonvaart kan voor zowel vroege vogels als avondmensen een bijzondere ervaring zijn.

Onze vluchten gaan vooral door in het Waasland & Oost-Vlaanderen en onze opstijgterreinen bevinden zich hoofdzakelijk op volgende locaties: Waasmunster, Stekene, Sint-Niklaas, Temse, Belsele , Lochristi, Destelbergen, etc…

Verder zijn wij ook al jarenlang actief in Antwerpen, waar wij ook ballonvaarten aanbieden.We hebben namelijk opstijgterreinen in Deurne, Brasschaat, etc…

Ook kan je een vlucht boeken in de provincies West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en de provincie Limburg.

Wil je graag opstijgen vanuit een door jou gekozen grote beschikbare locatie? Ook dit is bij ons mogelijk.

Graag een familieuitstap in de Ardennen gekoppeld aan een unieke ballonvaart? C-Air maakt dit mogelijk voor jou.