Ballonvaart Zwalm

Op zoek naar schilderachtige landschappen en wil je die vanuit de lucht bekijken? Dan is een ballonvaart in de Zwalm de perfecte oplossing. Beekjes, weiden en koeien: de Zwalmstreek is er van vergeven. De streek is prachtig om door te fietsen, maar ook vanuit de lucht oogt deze streek als een prachtig schilderij. Hoog in de lucht, tijdens je ballonvlucht, geniet je er des te meer van.

De Zwalmstreek is misschien wel de mooiste streek van België, dat zul je al snel merken. Je bevindt je hier boven de Vlaamse Ardennen en ontdek op een ontspannen manier de regio. Tijdens je ballonvaart ontdek je de 12 Zwalmdorpen in alle comfort. Een ballonvlucht heeft iets magisch en is het perfecte dagje uit. Je kunt alleen gaan ballonvaren, maar net zo goed is het een romantische uitstap als koppel of trek je er met de hele familie op uit. De ervaren piloten nemen je in totaal een 4-tal uur op sleeptouw en zorgen voor een onvergetelijke dag.

ballonvaart zwalm

Een ballonvlucht als verrassing

Heel wat mensen boeken voor zichzelf een ballonvaart Zwalm, maar het is ook een prachtig geschenk. Bij C-Air Ballonvaarten is het ook mogelijk cadeaubonnen te kopen die je naar hartenlust kunt uitdelen. Zo kun je op pad met klanten, maar net zo goed neem je je ouders mee op een onvergetelijke trip. Een ballonvaart vormt alvast de perfect verrassing voor jong en oud. Iedereen geniet van een ontspannen ballonvlucht, de prachtige beelden en de warme lucht.

Kom alles te weten over de ballonvlucht Zwalm

Wens je meer te weten over de ballonvluchten boven de Zwalm of eens met de mensen van C-Air Ballonvaarten praten, neem dan zeker contact op. Op de website kun je al een heleboel info vinden, maar net zo goed staan ze je persoonlijk te woord. Met plezier overlopen ze je dag of denken ze mee na over hoe de dag kan verlopen. Ook voor incentives is C-Air Ballonvaarten immers de geknipte partij. Heel wat bedrijven kloppen jaarlijks aan en beleven een onvergetelijke dag met het team.

Compleet aanbod regio’s over Vlaanderen

Wil dat zeggen dat je 4 uur gaat vliegen? Nee, dat niet. Reken op een dik uurtje vliegen. Daarvoor ga je je ballonvlucht boven de Zwalm mee voorbereiden. Je helpt bij het klaarmaken van de ballon, krijgt de veiligheidsinstructies mee en kunt alvast beginnen met een stevige portie voorpret. Een vlucht boven de Zwalmstreek is voor C-Air Ballonvaarten een koud kunstje, maar voor jou ongetwijfeld een hele belevenis. Bovendien is een ballonvlucht best betaalbaar. Al voor iets meer dan 125 EUR per persoon kun je een ballonvlucht ondernemen.

Spreekt de Zwalmstreek je minder aan en wil je liever een andere streek verkennen, dan is dat perfect mogelijk. Op onze website vind je het complete aanbod. Van Antwerpen over de Kempen tot het Pajottenland, elke regio kun je overvliegen met een luchtballon.