Ballonvaart Oudenaarde

Het mooiste plekje om een ballonvaart te ondernemen? Dat is misschien wel Oudenaarde. Een ballonvaart Oudenaarde staat alvast garant voor een fijne dag. Je zweeft over het Stadhuis, de Sint-Walburgakerk, Koppenbergbos en uiteraard de Schelde. Een ballonvaart vanuit Oudenaarde is dan ook een verstandige keuze als je een aantal prachtige bezienswaardigheden wil meepikken.

Vluchten in het ganse land

Wie een ballonvaart Oudenaarde zegt komt al snel bij C-Air terecht. Wij zijn specialist in ballonvluchten boven de Zwalm. Niet dat dit wil zeggen dat je enkel in de Oudenaarde kunt opstijgen, wij hebben uiteraard nog tal van opstijglocaties in de buurt zoals: Zottegem, Ronse, Ninove en Geraardsbergen. In principe kun je opstijgen waar je wil. Op onze website vind je alvast een heel aantal mogelijkheden, maar heb je wat anders in gedachten, dan is dit zeker bespreekbaar.

ballonvaart Oudenaarde

Kies voor een ballonvaart Oudenaarde

Waarom je voor een ballonvaart Oudenaarde zou opteren? Omdat vliegen in een luchtballon een zalig gevoel is. Terwijl je door de lucht zweeft geniet je van de omgeving en kun je even alles loslaten. Je hangt ongeveer een uurtje in de lucht en dat is meer dan tijd genoeg om heel wat van ons landje te ontdekken. Tijdens je ballonvaart boven de Zwalm kun je een aardig stukje van het Oost-Vlaanderen ontdekken. Alles is bespreekbaar al heeft de piloot wel zijn vaste route. Sta je te popelen om met een ballon de lucht in te gaan, weet dan dat deze ervaring toch al snel een 4-tal uurtjes in beslag neemt. Wij betrekken je bij het optuigen van de luchtballon. Je krijgt een veiligheidsbriefing om vervolgens op te stijgen.

Achteraf is er dan nog tijd voor een hapje en een drankje en je ballonvaren boven de Zwalm rustig te laten bezinken. Als je wil kun je er nog een etentje aan koppelen of een andere activiteit. Ideaal voor een teambuilding of een incentive voor je klanten. Heel wat bedrijven zweren bij een ballonvlucht Oudenaarde om hun trouwe klanten te bedanken of de eigen medewerkers in de bloemetjes te zetten.

Ballonvlucht als cadeau

Wil je liever iemand een ballonvlucht cadeau doen met een bon? Dat is perfect mogelijk, want cadeaubons kunnen online bekomen worden. Een prachtig geschenk voor een verjaardag of feestdag.