Ballonvaart Geraardsbergen

Geraardsbergen dan associeer je natuurlijk met wielrennen en de befaamde mattentaarten, maar geloof ons als we zeggen dat een ballonvaart Geraardsbergen minstens evenveel roem verdient. Een ballonvaart Geraardsbergen zorgt voor adrenaline, terwijl je toch de stress achter je laat en hoog in de lucht geniet van prachtige landschappen. Tel de dorpjes en koeien, detecteer de gekende punten en geniet van de ultieme vrijheid. Een ballonvlucht boven Geraardsbergen zet al je zintuigen op scherp: een unieke ervaring. Naast Geraardsbergen organiseren we een ballonvaarten in Gent, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Lokeren en nog tal van andere locaties.

Heel wat bekijks in Geraardsbergen

Waarom je voor een ballonvaart Geraardsbergen kiest? Wel, daar zijn tal van redenen voor. Eerst en vooral omdat de Denderstreek heel wat moois voor je in petto heeft. Verder spot je ongetwijfeld ook de befaamde Muur, de Sint-Bartholomeuskerk, de Marbol en het stadhuis, maar net zo goed vlieg je over het provinciaal domein De Gavers, het Grupellopark en de Rietbeemd.

Het zijn maar enkele leuke plekjes die je zult ontdekken in de streek. Of je nu van Geraardsbergen bent of niet, ongetwijfeld kijk je hier je ogen uit en geniet je optimaal.

Meer dan ballonvaart Geraardsbergen

ballonvaart geraardsbergen

Een ballonvaart Geraardsbergen is meer dan enkel vliegen. Uiteraard ga je voor minimaal een uurtje de lucht in, maar er komt heel wat meer bij kijken. Zo ga je bij aankomst aan het vertrekpunt samen met de piloot aan de slag om de ballon op te tuigen. Weet dat alle materiaal van C-Air Ballonvaarten quasi nieuw is en in perfecte staat.

Een ballon vliegklaar maken is niet moeilijk en je krijgt van de piloot ook wat veiligheidstips mee. Op deze manier kan je veilig aan je ballonvaart Geraardsbergen starten.

Vervolgens zweef je samen met de piloot en je gezelschap meer dan een uur door de lucht, terwijl je geniet van de prachtige vergezichten en de landschappen onder je. Sta je terug op de grond, dan is er nog ruim de tijd om bij een glaasje en een hapje na te praten. Je krijgt trouwens ook nog een ballon certificaat mee. Een prachtig aandenken aan je ballonvaart Geraardsbergen.

Betaalbare ballonvluchten

Wist je dat ballonvaren helemaal niet duur is en daarom de perfecte uitstap is voor je gezin? Maar net zo goed ga je met een groep vrienden van de grond of plan je het in met de collega’s. Als teambuilding zijn ballonvluchten ontzettend populair en ook heel wat ondernemers verwennen hun klanten met een bijzondere ballonvlucht. Een ballonvaart Geraardsbergen als relatiegeschenk of romantisch uitje? Doen!

Bepaal zelf waar je vliegt

Bij C-Air ballonvaarten bieden ze naast ballonvaarten boven Geraardsbergen nog tientallen andere opties aan. Je kiest eigenlijk zelf waar je vertrekt en welke streek je wil ontdekken. Daarbij houden ze rekening met je wensen en zorgen ze indien gewenst voor een pakket op maat. Bespreek zeker je wensen met het bedrijf, want maatwerk is mogelijk. Zo kun je je ballonvaart Geraardsbergen perfect in een teambuilding inpassen. Reken maar dat de medewerkers deze avontuurlijke belevenis zullen weten te waarderen.

Boek je ballonvlucht boven Geraardsbergen

Wil je eens de lucht in en genieten van een ballonvaart boven Geraardsbergen? Neem een kijkje op de website van C-Air Ballonvaarten en maak je droom waar. Voor de prijs moet je het niet laten en je plant zelf je ballonvlucht in wanneer het je past. De professionele piloten van het bedrijf staan voor je klaar om van jouw dag een onvergetelijke belevenis te maken. Vliegen in een ballon is fantastisch en ongetwijfeld heb je na één vlucht de smaak te pakken. Waarom zou je het jezelf en de mensen die je graag hebt niet gunnen? Boek dan op onze website de ballonvaart in Oost-Vlaanderen.