Ballonvaart Waasland

149,00
Aantal

Deze ballonvaart vertrekt in het Waasland. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur en laten je de mooiste plaatsen zien.

Ballonvaart
ballonvluchten
Luchtballonvaart
ballonvaren
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvaart

Op zoek naar een ballonvaart Waasland die vertrekt vanuit één van onze vaste opstijglocaties? Wij nemen jou graag mee over het land van Mercator en sierteelt, tijdens een uur vol genieten van het prachtige landschap.

In het Waasland hebben we tal van opstijglocaties namelijk: Sint-Niklaas, Temse, Aalst, Lokeren, Gent, Dendermonde

Ballonvaren in het Waasland met C-Air

Voorbereiding ballonvaren Waasland

Altijd al gedroomd van een ballonvlucht Waasland? Wij garanderen jou een unieke ervaring van wel 4 uur. Heb je last van vliegangst, is het jouw eerste keer in een luchtballon of heb je al vliegervaring?

Wij vinden het sowieso zeer belangrijk om voor het opstijgen, alles goed voor te bereiden en uit te leggen. Zo kom je te weten hoe een luchtballon werkt. Je mag ook meehelpen met het optuigen van de ballon. Uiteraard beantwoorden wij al jouw vragen over het varen met een hete luchtballon. Op onze blog vind je ook al antwoorden op vragen als: Hoe hoog vliegt een luchtballon? Het biedt jou ook de kans om onze piloot al wat beter te leren kennen.

Waasland

Neem plaats in de mand van onze luchtballon en ontdek al het moois dat het Waasland te bieden heeft. Wij laten jouw gedurende één uur prachtige plekken (her)ontdekken. Bewonder prachtige stukjes natuur vanuit de lucht, zoals:

  • het provinciaal domein Puyenbroeck,
  • de wandelroutes Roosenberg in Waasmunster,
  • of de rustieke polders van Kruibeke.

Kronkel mee langs:

  • de Schelde,
  • de Durme,
  • of de Moervaart

en zwaai even naar de Kaailopers in Temse. Misschien betrap je wel iemand langs de Stopersbosroute tussen Stekene en Sint-Gillis-Waas of op de smokkelroute, De Klinge. Houd je stevig vast en laat je meevoeren over de fortengordel met onder meer het Fort Liefkenshoek en het Fort van Steendorp. Of vlieg hoog boven de wieken van de Roomanmolen in Sint-Pauwels of beleef het om over de grote markt van Sint-Niklaas te zweven in een ballonvaart Sint-Niklaas.

Balloncertificaat

Geniet na van ballonvaart Waasland met een glaasje tijdens onze unieke champagnedoop. Als bewijs van een unieke dag, krijg je van ons nog een balloncertificaat mee als aandenken.

Wil je ook een datum afspreken voor je ballonvaarten Waasland?

Wil je ook je ballonvaart Waasland inboeken? Dit is helemaal niet moeilijk, je kan online je tickets boeken en direct een datum inplannen via onze vluchtplanner. Uiteraard kan je ook telefonisch of via mail een datum inplannen. Reken op een 4-tal uurtjes genot, waarbij je van A tot Z wordt begeleid. Zo’n ballonvaart Waasland is het perfecte dagje uit voor iedereen: van romantisch koppel tot gezin.

Meer info over een ballonvlucht

Heb je verder nog vragen over een ballonvlucht in het Waasland, twijfel niet en contacteer ons. Boek je liever een ballonvaart in jouw eigen streek, ga naar aanbod ballonvaart terugvinden. Wil je ook een overzicht van de prijzen van een ballonvaart.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.

Ballonvaart op een locatie naar keuze.

Berlare Beveren Dendermonde Eksaarde Hamme Lokeren Lochristi Moerbeke Overmere Sinaai Sint-Gillis-Waas Sint-Niklaas Stekene Temse Waasmunster Wachtebeke Zele Wetteren