Ballonvaart Wetteren

Wil je zweven boven het prachtige Wetteren en genieten van het mooiste zicht? Even loskomen van de grond en simpelweg de stress achterlaten? Wil jij een ballonvaart in Wetteren boven de gemeente grenzend aan de Schelde? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor deze unieke ervaring. Wetteren heeft heel wat te bieden.

Vlieg over het Waasland en ontdek het fascinerende en frisse Wetteren vanuit de lucht. De Sint-Gertrudiskerk, het kasteel Gransvelde, de Heilig Hartkerk zullen je doen smelten voor deze gemeente. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart boven Wetteren. Tijdens deze ballonvaart heb je prachtig uitzicht boven Gent.

Ballonvaart Wetteren voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Tijdens een hete luchtballon tocht boven het Waasland kom je sowieso ogen tekort. Twijfel dus niet en boek je plaatsje in de manden van C-Air ballonvaart.

Wetteren van bovenuit

Tijdens een ballonvlucht Wetteren ontdek je de gemeente met smaak op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • De Sint-Gertrudiskerk ligt op een zandduin dat steil naar de Schelde afloopt en is ontworpen door Louis Minard.
 • De Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemel-Opgenomenkerk
 • De Sint-Annakerk aan Ten Ede Dorp
 • De Heilig Hartkerk
 • De Onze-Lieve-Vrouw van de Rozenkranskapel
 • De Christus Koningkerk
 • De Sint-Theresiakerk
 • De Maria Hulp der Christenenkapel aan de Wegvoeringstraat
 • Het Kasteel Cooppalfabriek aan de Cooppallaan

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Wetteren?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Wetteren. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op.  We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige vlucht met onze luchtballon.

Duur

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht Wetteren zelf
 • landing
 • hapje & drankje

De ballonvaart Wetteren zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Een stressvrije ballontocht

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige gemeente. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven het Waasland met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Boek je ballonvlucht Wetteren

Een ballonvaart Wetteren is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste passagiers kozen al het luchtruim met C-Air. Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren.

Ben jij klaar om te vliegen, neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvaart in Oost-Vlaanderen.

Andere opstijglocaties in het Waasland

Ballonvaart Wetteren fotogalerij

Ballonvaart Waasland boeken