Ballonvaart cadeaubon Oost-Vlaanderen

135,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk? C-Air bezorgt jou met veel plezier onze professionele cadeaubons van Oost-Vlaanderen. De gelukkige kan ons contacteren na ontvangst van de cadeaubon om een datum naar keuze vast te leggen.
Ballonvaart Limburg
Vlucht met C-AIR ballonvaarten boven de Alpen
ballonvaart Vlaams-Brabant
Ballonvaart met C-air ballonvaarten
David Spildooren

Ballonvaart cadeaubon Oost-Vlaanderen

Heb je ooit al eens gedacht aan een ballonvaart cadeaubon Oost-Vlaanderen? Wij bieden jou een garantie op een onvergetelijke ervaring voor hij of zij die de cadeaubon ontvangt.

Cadeaubons ballonvaren Oost-Vlaanderen

Wil je iemand verrassen met een geweldig cadeau, wij bezorgen je dan met veel plezier onze professionele cadeaubons. Bij ontvangst van de cadeaubon kan de gelukkige ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.

Cadeaubonnen kan je voor alle gelegenheden bestellen zoals verjaardagen, valentijn, kerst, communie, etc. Bestel je bij ons een cadeaubon dan staat er een geldigheidstermijn van 1 jaar vermeld. Weet dat deze termijn steeds probleemloos verlengd wordt na dat jaar.

Heb je interesse om een ballonvaart te maken zoek niet verder en boek je ballonvaart met C-air ballonvaren, want bij C-air zit je goed.

Zweef boven het Meetjesland, het Scheldeland, het Waasland, de Vlaamse Ardennen, de Zwalmstreek, de Leiestreek, Gent, Sint-Niklaas dit zijn nog maar een paar prachtige bezienswaardigheden in het mooie Oost-Vlaanderen.

Onze piloot

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 1000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa. Een ballonvaart in de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd dit jaar Belgisch kampioen ballonvaren.

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.