Privé ballonvaart met 6 personen of meer

Wil je iemand verrassen met een privé ballonvaart of heb je liever een cadeaubon? De gelukkige kan bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.
Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvlucht

Wens je ook een privé ballonvaart voor meer dan 6 personen, boek het dan hier. Hoe kan ik dit boeken? Vanaf 6 personen voorzien wij altijd een privé luchtballon. Je kan gewoon een ballonvlucht boeken in de regio dat je zelf wenst en 6 tickets in je winkelmandje plaatsen.

Hieronder kan je een overzicht terugvinden van de regio’s waar we ballonvaarten organiseren, dus boek je vlucht en bestel 6 of meer tickets.

C-Air ballonvaarten is gespecialiseerd om privé ballonvaarten op maat te organiseren. De ballonvaart voor 6 personen of meer wordt ook vaak geboekt om even tijd met elkaar door te brengen zonder dat er andere passagiers bij betrokken zijn.

Extra informatie ballonvaart met 6 personen of meer

Omtrent de opstijgplaats heb je meer inbreng, vermits we geen rekening moeten houden met andere passagiers. Als je aansluit bij een groep, dan hebben wij vaste opstijgplaatsen in de gewenste regio waar wij verzamelen. Heb je zelf een opstijgplaats in jouw buurt, dan kunnen wij tot daar komen. Belangrijk is dat de opstijgplaats groot genoeg is en dat deze op voorhand wordt doorgegeven. Een ballon is niet stuurbaar, waardoor wij steeds bekijken of de doorgegeven opstijglocatie mogelijk is. In sommige gebieden mogen wij niet vliegen. Afhankelijk van de windsnelheid en windrichting van die dag bekijken wij wat er mogelijk is. Indien niet, bekijken wij samen een andere opstijgplaats. Wens je een cadeaubon dit is ook geen probleem

We kunnen als bedrijf extra focus leggen op “speciale aanvragen”. C-Air ballonvaarten heeft al vluchten georganiseerd.

De passagiers die een privévaart boeken, genieten ook van extra ruimte in de mand.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 1500 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd dit jaar Belgisch kampioen ballonvaren.

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.