Privé ballonvaart 6 personen in Vlaanderen

1 149,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een privé ballonvaart of heb je liever een cadeaubon? De gelukkige kan bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.

Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvlucht

Op zoek naar een leuke activiteit voor 6 personen en toe aan iets nieuws en origineels? Wel een privé ballonvaart voor 6 personen is de perfecte activiteit. Je gaat voor een intense en unieke ervaring die ongetwijfeld een hele tijd blijft nazinderen. Een privé ballonvaart voor 6 personen is het ideale uitje en nog uiterst betaalbaar ook.

Genieten van elkaar en het landschap

Ga je de lucht in met een privé ballonvaart voor 6 personen, dan kies je voor een ontspannen activiteit. De pret begint al bij het klaarmaken van de luchtballon. Een ervaren piloot leert je de kneepjes van het vak en geeft ook de nodige veiligheidsrichtlijnen mee. Reken erop dat je alles bij elkaar toch een 4-tal uurtjes zoet bent met deze activiteit. Het vliegen zelf met de ballon neemt ongeveer een uurtje in beslag. Tijdens je privé ballonvaart met 6 personen geniet je van het uitzicht. Er zijn heel wat regio’s en streken waar ballonvaarten plaatsvinden, dus je vindt vast wel het perfect plekje om een ballonvaart mee te maken.

Meer dan enkel vliegen tijdens een ballonvaart met 6 personen

Het magische aan de privé ballonvaart voor 6 personen is uiteraard dat je het landschap onder je voorbij ziet glijden, terwijl jij in de mand geniet van het uitzicht. Terwijl de brander zijn spuwende geluid maakt is het echt genieten geblazen. Ga je in groep de lucht in, dan kun je deze ervaring uiteraard delen met anderen, wat het nog meer bijzonder maakt. Zet je samen met je groep terug voet aan de grond, dan is de belevenis nog niet afgelopen. Er wordt immers ook een drankje voorzien. Met een glaasje champagne in de hand is het heerlijk napraten over wat je net gezien en ervaren hebt. Of je kunt al plannen smeden voor je volgende vlucht, ballonvaren is verslavend.

De perfecte groepsactiviteit

Een privé ballonvaart voor 6 personen organiseren met vrienden, collega’s of samen met klanten? Maatwerk is mogelijk en we bieden verschillende regio’s aan, zodat je je favoriete streek kunt ontdekken. Heel vaak worden onze ballonnen ingezet voor incentives en teambuildings. Wil je je privé ballonvaart voor 6 personen combineren met andere activiteiten, dan denken we graag met je mee om een compleet programma samen te stellen. Wij passen ons graag aan en integreren onze privé ballonvaart naadloos in een groter geheel.

Meer weten over de mogelijkheden van een ballonvaart voor 6 personen?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over de mogelijkheden van een privé ballonvaart voor 6 personen? Wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden en doen je een voorstel op maat. Ook kleinere of grotere groepen zijn mogelijk en uiteraard hoef je niet voor een privévlucht te kiezen, maar zijn er andere mogelijkheden. Reken op kwalitatieve en goed onderhouden luchtballonnen, ervaren piloten en een onvergetelijke experience. Ballonvaren heeft voor ons geen geheimen meer en we wekken ook graag bij jou en je gezelschap het nodige enthousiasme op. Vraag vandaag nog meer info aan en ervaar zelf de magie van het ballonvaren.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.