Privé ballonvaart smiley onion luchtballon 2 tot 3 personen in Vlaanderen

999,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een ballonvaart met onze lachende ajuin of heb je liever een cadeaubon? De gelukkige kan bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.

smiley ballonvaart
ballonvaren Wetteren
privé ballonvaart 10 personen

Heb je ook altijd al eens willen meevaren met een smiley luchtballon, dan ben je goed bij C-Air ballonvaarten. Onze lachende ajuin is een prachtige ervaring om mee te maken.

Onze smiley luchtballon brengt de vreugde in de lucht. Zodra je aan boord stapt, zul je merken dat de hele sfeer doordrenkt is van vreugde en geluk. De ajuin is voorzien van een grote glimlach, waardoor je meteen in een vrolijke sfeer komt.

Terwijl je door de lucht zweeft, word je omringd door het adembenemende uitzicht en de serene stilte. Het gevoel van vrijheid en gewichtloosheid is absoluut onvergetelijk. Waar wacht je nog op? Stap aan boord van onze smiley luchtballon en laat jezelf meevoeren op dit betoverende avontuur!

Smiley luchtballon als unieke gelegenheid

Of je nu een verjaardag, huwelijksaanzoek of jubileum viert, een smiley luchtballon is de perfecte toevoeging aan elk evenement.

De vrolijke uitstraling van de luchtballon zal ongetwijfeld de feeststemming verhogen en een glimlach op het gezicht van iedereen toveren.

Stel je voor dat je gasten arriveren en verwelkomd worden door de kleurrijke, vrolijke verschijning van de glimlachballon. Het zal direct een feestelijke sfeer creëren en de toon zetten voor een dag vol vreugde en plezier.

smiley luchtballon

Werkwijze van de Smiley ballonvaart

Bij het boeken van deze smiley ballonvaart krijg je de vrijheid om te kiezen over welke regio je wilt varen. Wees gerust, onze ervaren piloot zal de ballon naar de opstijgplaats brengen en hier zal onze crew de luchtballon klaarmaken voor vertrek.

Nu iedereen een handje helpt, duurt het niet lang voordat onze luchtballon klaar is om op te stijgen. De mand is ruim genoeg zodat alle 3 passagiers comfortabel zitten. Voor je het weet zweef je boven het landschap en begint je spannende ballonavontuur! De smiley ballonvaart duurt ongeveer circa 1 uur, gevolgd door een glaasje bubbels en uiteraard een prachtig balloncertificaat.

Ben je toch niet overtuigd of heb je nog vragen over jouw ballonvaart bekijk even onze veelgestelde vragen.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.