Privé ballonvaart 2 personen in Oost-Vlaanderen of Antwerpen

749,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een privé ballonvaart? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele cadeaubons. De gelukkige kan bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.

Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvlucht

Wens je ook een privé ballonvaart voor 2 personen, boek het dan hier.

C-Air ballonvaarten is gespecialiseerd om privé ballonvaarten op maat te organiseren. Meermaals per week worden er bij ons privé vaarten voor 2 personen uitgevoerd. Er wordt vaak voor een privé vaart met een luchtballon gekozen bij speciale gelegenheden zoals als verjaardagsgeschenk, als huwelijksgeschenk, als verrassing, voor een jubileum, voor een huwelijksaanzoek, voor een pensioen,…. De ballonvaart voor twee personen wordt ook vaak geboekt om even tijd met elkaar door te brengen zonder dat er andere passagiers bij betrokken zijn. Je kan zowel een privévaart bij ons boeken als ochtendvaart of als avondvaart.

Verschil van een privévaart met een andere ballonvlucht?

In het algemeen kunnen we bij een privévaart meer op maat werken dan wanneer je zou aansluiten bij een groep.

Opstijglocatie

Omtrent de opstijgplaats heb je meer inbreng, vermits we geen rekening moeten houden met andere passagiers. Al onze privé ballonvaart voor 2 personen vertrekken vanuit Oost-Vlaanderen of Antwerpen. Als je aansluit bij een groep, dan hebben wij vaste opstijgplaatsen in de gewenste regio waar wij verzamelen. Heb je zelf een opstijgplaats in jouw buurt, dan kunnen wij tot daar komen. Belangrijk is dat de opstijgplaats groot genoeg is en dat deze op voorhand wordt doorgegeven.

Een luchtballon is niet stuurbaar, waardoor wij steeds bekijken of de doorgegeven opstijglocatie mogelijk is. In sommige gebieden mogen wij niet vliegen. Afhankelijk van de windsnelheid en windrichting van die dag bekijken wij wat er mogelijk is. Indien niet, bekijken wij samen een andere opstijgplaats. Wens je een cadeaubon dit is ook geen probleem

Je hebt tijdens een privé ballonvaart meer “Quality Time” met elkaar dan wanneer je aansluit bij een groep.

We kunnen als bedrijf extra focus leggen op “speciale aanvragen”. C-Air ballonvaarten heeft al vele huwelijksaanzoeken georganiseerd en wij geven hierin graag enkele tips. Indien onze passagiers het nog specialer willen maken, proberen wij hierin zeker mee te denken en doen wij graag hiervoor het nodige. Je kan voor alle gelegenheden specials op maat aanvragen en wij bespreken deze graag met onze passagiers.

De passagiers die een privévaart boeken, genieten ook van extra ruimte in de mand.

Hoe verloopt een privé ballonvaart?

De dag van de ballonvaart bekijkt onze ballonvaarder de weersomstandigheden en zal onze passagiers hierover inlichten. Ook wordt er dan de exacte opstijgplaats besproken.

We verzamelen dan op de opstijgplaats, waarbij onze passagiers genieten van een uitgebreide briefing. Daarnaast kunnen zij van dichtbij bekijken hoe onze crew de hete luchtballon klaarmaakt om een prachtige vaart te maken.

Eens de luchtballon warm is gestookt, mogen de passagiers instappen. We maken dan een vlucht van ongeveer één uur. Daarna kijken we uit naar een landingsplaats.

Eventuele speciale aanvragen kunnen voor, tijdens of na de ballonvaart worden uitgevoerd.

Na de landing verwennen wij onze passagiers graag met een glaasje champagne en een drankje. Ook zullen zij van C-Air ballonvaarten een certificaat ontvangen.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.

Ballonvaart op een locatie naar keuze.

Oost-Vlaanderen Antwerpen