Privé ballonvaart 2 tot 4 personen in Vlaanderen

999,00
Aantal

Een privé ballonvaart voor 4 personen vertrekt vanuit je zelf gekozen locatie. Al onze privé ballonvaarten voor 4 personen vertrekken vanuit Oost-Vlaanderen of Antwerpen.

Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
ballonvaren
Ballonvaart cadeaubon
Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een geweldige uitstap voor 4 personen? Met het gezin op pad, familie, vrienden of met klanten? Een privé ballonvaart voor 4 personen is altijd een fantastisch idee. Samen de lucht in is een onbeschrijflijk gevoel en blijft iedereen ongetwijfeld een hele tijd bij. Bovendien krijg je achteraf nog een leuk diploma in handen. Een fantastisch aandenken aan een geweldige dag die je nog lang zult koesteren. Logisch, dat heel wat mensen meer dan één keer de lucht in gaan.

Een ballonvaart is banden smeden

Ok, het vliegen is fantastisch tijdens een privé ballonvaart 4 personen, maar de voorpret begint al bij het boeken. Uitkijken naar deze geweldige belevenis is simpelweg leuk. Zwevend door de lucht een streek naar keuze ontdekken in een luchtballon blijft een beetje magisch. Heel wat mensen dromen ervan en als jij door het boeken van een privé ballonvaart voor 4 personen dit kunt waarmaken, is dat geweldig. Boeken is trouwens helemaal niet moeilijk. Bij C-Air ballonvaarten zijn ze thuis in het organiseren van ballonvaarten voor 4 en ontvangen ze je met open armen. Al van bij aankomst word je in de watten gelegd en begint de onvergetelijke ervaring.

Met 4 de luchtballon klaar maken

Een privé ballonvlucht 4 personen start eigenlijk met optuigen van de ballon. Samen met de ervaren piloot ga je de ballon klaarmaken voor de ballonvlucht. Hier ben je wel even mee zoet, terwijl je ook de nodige veiligheidsinstructies meekrijgt.

Is dit allemaal achter de rug, dan kan je privé ballonvaart voor 4 personen beginnen. Samen ga je de lucht in en ervaar je het gelukzalige gevoel van zweven door de lucht. Bekijk ook even ons Aanbod van ballonvaarten.

Staan jullie na de privé ballonvaart 4 personen weer netjes met de voeten op de grond, dan kan er nog nagepraat worden met een glaasje bubbels in de hand. Reken maar dat klanten dit zullen weten te appreciëren, maar het is ook een leuk familie momentje.

Privé ballonvaart voor 4 personen tot in de puntjes verzorgd

Bij C-Air Ballonvaarten zijn ze al een hele tijd thuis in het organiseren van ballonvaarten. Dit voor 4 personen of gelijk welke andere optie. Deze Belgisch kampioen ballonvaren beschikt dus over heel wat ervaring en modern materiaal. Zo mag je zeker zijn van een veilige privé ballonvaart voor 4 personen in de beste omstandigheden. Bovendien zijn de ballonvluchten bij deze specialist uiterst betaalbaar en betaal je je niet blauw. Een unieke ervaring hoeft helemaal niet peperduur te zijn.

Boek je ballonvlucht

Bekijk zeker eens de website en boek die privé ballonvlucht voor 4 personen in je favoriete streek. Je zult het je geen seconde beklagen. Wedden dat je je diploma nog weken later bekijkt!
Heb je nog vragen twijfel niet ons te contacteren.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.

Ballonvaart op een locatie naar keuze.

Oost-Vlaanderen Antwerpen