Privé ballonvaart 9 personen in Vlaanderen

1 399,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een privé ballonvaart of heb je liever een cadeaubon? De gelukkige kan bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.

Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvlucht

Op zoek naar een organisatie die een privé ballonvaart voor 9 personen kan organiseren? Zoek dan niet verder want de mensen van C-Air helpen je graag verder. Ballonvaarten hebben voor ons geen geheimen en ook een privé ballonvaart voor 9 personen behoort tot de mogelijkheden. Als bedrijf gespecialiseerd in ballonvluchten voor grotere groepen staan we garant voor een zorgeloze vlucht.

Het verloop van een ballonvaart voor 9 personen

Wil je een privé ballonvaart voor 9 personen organiseren, dan regelen we dit voor jouw. Uiteraard kun je zelf kiezen boven welke streek je de ballonvaart laat plaatsvinden. Wij moeten uiteraard wel rekening houden met bepaalde gebieden waar ballonvaarten uitgesloten zijn. Uiteraard kan dit in overleg met ons. Wij brengen onze ballon ter plaatse, waarna je met zijn allen meehelpt om de ballon op te tuigen. Samen steek je de handen uit de mouwen, met de hulp van onze ervaren piloot. In geen tijd is de ballon klaar voor vertrek. De mand is ruim genoeg om met 9 personen comfortabel plaats te nemen. Voor je het weet zweef je over het landschap en is je ballonvlucht begonnen.

In principe wordt er zowat een uurtje gevlogen, al is ook dit bespreekbaar. Na het dalen en landen nemen we de tijd om nog wat na te kaarten met onze passagiers met een glaasje bubbels.

Meer dan enkel een ballonvlucht voor 9 personen

Wil je je privé ballonvaart met 9 personen combineren met een etentje of een andere activiteit, dan denken we graag met je mee. We organiseren heel wat ballonvaarten voor bedrijven. Heb je een speciaal verzoek twijfel dan niet en neem even met ons contact op. Wat de reden van de ballonvaart ook is, wij proberen er altijd een onvergetelijke ervaring van te maken. We stellen iedereen op zijn/haar gemak en staan ook klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Je kunt steeds terugvallen op een ervaren piloot met heel wat vlieguren op de teller. Qua materiaal kun je ook op beide oren slapen. Al onze ballonnen zijn recent en worden regelmatig gekeurd. Het spreekt voor zich dat we op het vlak van veiligheid geen enkel risico nemen.

Zelf de magie van een ballonvaart voor 9 personen ervaren?

Wil je zelf de magie van een ballonvaart ervaren? Twijfel dan niet en contacteer ons we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden om een privé ballonvaart voor 9 personen te organiseren. Qua data en regio’s zijn we uiterst flexibel, maar houd er wel rekening mee dat de weersomstandigheden moeten meezitten om een ballonvaart te laten doorgaan. We contacteren je steeds op de dag van de ballonvlucht om de weersomstandigheden te overlopen en de opstijglocatie samen te bekijken. Wacht niet langer en leg vandaag deze spectaculaire trip vast. Het smaakt ongetwijfeld naar meer.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.