Ballonvaart Vlaams-Brabant

159,00
Aantal

Deze ballonvaart vertrekt vanop één van onze opstijglocaties in Vlaams-Brabant. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur en laten je de mooiste plaatsen zien.

Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvaart

Zin in een ballonvaart Vlaams-Brabant? Lees dan vooral verder. Onze ballonvluchten vertrekken en landen doorheen de ganse provincie Vlaams-Brabant. Altijd al eens jouw stad, dorp, bedrijf of favoriete plek vanuit een luchtballon willen zien? Een huwelijksaanzoek in een luchtballon? Een liefhebber van fotografie en vogelperspectief in het bijzonder? Een luchtballonvaart Vlaams-Brabant als originele teambuildingsactiviteit? Of gewoon interesse in een unieke activiteit in Vlaams-Brabant? Ontdek dan onze manier van werken voor een onvergetelijke ballonvaart.

Ballonvaart Vlaams-Brabant met C-Air

Voorbereiding ballonvlucht

Wij maken ons sterk dat we de verwachtingen die bij jou ontstaan bij het horen van de woorden ballonvaart Vlaams Brabant, zullen inlossen en veelal overtreffen.

Voor het opstijgen met de ballon, moeten we uiteraard eerst alles tot in de puntjes voorbereiden. Het is ook de gelegenheid om vragen te stellen. Wij beantwoorden ze met heel plezier. Je kan ons ook helpen bij het klaarmaken van de luchtballon. Op die manier leer je de piloot en de andere teamleden beter kennen. Hierdoor ontstaat er vertrouwen dat voor ons heel belangrijk is. Een goed gevoel geven aan iedereen die met ons in de mand stapt, daar draait het bij C-Air om.

Vlaams-Brabant

Eens we alles klaar hebben gemaakt voor vertrek zijn de woorden ballonvaart Vlaams-Brabant al een stuk tastbaarder. Dan is het tijd voor het echte werk. Grijp jouw kans om jouw favoriete plek(ken) in Vlaams-Brabant vanuit een luchtballon te zien. We vliegen ongeveer één uur. Een ballonvlucht boven de provincie Vlaams-Brabant heeft heel wat te bieden. Stap in en vlieg met ons mee boven de toeristische regio’s in Vlaams-Brabant:

Kronkel met ons mee langs:

  • de Dijle,
  • de Demer,
  • de Zenne,
  • de Dender,
  • de Kleine Gete,
  • de Ijse,
  • de Grote Gete,
  • of de Zilverbeek

en zwaai even naar de Kotmadam en Dorre de Bakker in Leuven. Ontdek de pracht van het Hageland vanuit de lucht en laat je tijdens de ballonvlucht betoveren door een prachtig uitzicht tijdens een ballonvaart Leuven. Ballonvaren langs de kronkelingen van De Zenne of De Dijle in Vlaams-Brabant. Geniet van de stilte tijdens een ballonvlucht boven het Arboretum van Wespelaar, de Beemden in Landen, de Demerbroeken in Zichem of de Kesterheid in Gooik. Ervaar de gemoedelijkheid van een ballonvaart in Vlaams-Brabant ten volle wanneer je boven het Pajottenland vliegt. Zweef samen met ons hoog boven iconische plekken zoals de Vlooybergtoren van Tielt-Winge, de Abdij van Averbode, het Groot Begijnhof van Leuven of de Oude Markt van Leuven vanuit de lucht.

Balloncertificaat

Eens we terug veilig op Vlaams-Brabantse bodem staan, trakteren we jullie op een glaasje champagne. Hierbij krijg je van ons ook een gepersonaliseerd balloncertificaat die bewijst dat jij wel echt even met twee voeten van de grond bent geweest. We praten nog gezellig na terwijl de luchtballon wordt opgeborgen.

Ballonvaart Vlaams-Brabant inplannen

Een ballonvaart Vlaams-Brabant inplannen is helemaal niet moeilijk, je kan online je tickets bestellen en direct een datum inplannen. Uiteraard kan je dit ook telefonisch of via mail doen.

Sta je te trappelen om hoog boven Vlaams-Brabant te vliegen? Heb je bijkomende vragen over een ballonvaart in jouw provincie, contacteer ons gerust. Bekijk hier ons volledige aanbod in Vlaanderen.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.

Ballonvaart op een locatie naar keuze.

Aarschot Affligem Asse Beersel Begijnendijk Bekkevoort Bertem Bever Bierbeek Boortmeerbeek Boutersem Diest Dilbeek Drogenbos Galmaarden Geetbets Glabbeek Gooik Grimbergen Haacht Halle Herent Herne Hoegaarden Hoeilaart Holsbeek Huldenberg Kampenhout Kapelle-op-den-Bos Keerbergen Kortenaken Kortenberg Kraainem Landen Lennik Leuven Liedekerke Linkebeek Linter Londerzeel Lubbeek Machelen Meise Merchtem Opwijk Oud-Heverlee Overijse Pepingen Roosdaal Rotselaar Scherpenheuvel-Zichem Sint-Genesius-Rode Sint-Pieters-Leeuw Steenokkerzeel Ternat Tervuren Tielt-Wingene Tienen Tremelo Vilvoorde Wemmel Wezembeek-Oppem Zaventem Zemst Zoutleeuw Ninove Zottegem Puurs Bornem