Ballonvaart Vlaams-Brabant

135,00
Aantal

Deze ballonvaart vertrekt vanuit een zelf gekozen locatie in Vlaams-Brabant. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur en laten je de mooiste plaatsen zien.
ballonvaart sint-niklaas
ballonvaart ballonvlucht [city]

Ballonvaart Vlaams-Brabant

Zin in een ballonvaart Vlaams-Brabant? Lees dan vooral verder. Onze ballonvluchten vertrekken en landen doorheen de ganse provincie Vlaams-Brabant. Altijd al eens jouw stad, dorp, bedrijf of favoriete plek vanuit een luchtballon willen zien? Een huwelijksaanzoek in een luchtballon? Een liefhebber van fotografie en vogelperspectief in het bijzonder? Een luchtballonvaart Vlaams-Brabant als originele teambuildingsactiviteit? Of gewoon interesse in een unieke activititeit in Vlaams-Brabant? Ontdek dan onze manier van werken voor een onvergetelijke ballonvaart.

Ballonvaart Vlaams-Brabant met C-Air

Voorbereiding ballonvlucht

Wij maken ons sterk dat we de verwachtingen die bij jou onstaan bij het horen van de woorden ballonvaart Vlaams Brabant, zullen inlossen en veelal overtreffen.

Voor het opstijgen met de ballon, moeten we uiteraard eerst alles tot in de puntjes voorbereiden. Het is ook de gelegenheid om vragen te stellen. Wij beantwoorden ze met heel plezier. Je kan ons ook helpen bij het klaarmaken van de luchtballon. Op die manier leer je de piloot en de andere teamleden beter kennen. Hierdoor ontstaat er vertrouwen dat voor ons heel belangrijk is. Een goed gevoel geven aan iedereen die met ons in de mand stapt, daar draait het bij C-Air om.

Vlaams-Brabant

Eens we alle klaar hebben gemaakt voor vertrek zijn de woorden ballonvaart Vlaams-Brabant al een stuk tastbaarder. Dan is het tijd voor het echte werk. Grijp jouw kans om jouw favoriete plek(ken) in Vlaams-Brabant vanuit een luchtballon te zien. We vliegen ongeveer één uur. Een ballonvlucht boven de provincie Vlaams-Brabant heeft heel wat te bieden. Stap in en vlieg met ons mee boven de toeristische regio’s in Vlaams-Brabant:

Kronkel met ons mee langs:

  • de Dijle,
  • de Demer,
  • de Zenne,
  • de Dender,
  • de Kleine Gete,
  • de Ijse,
  • de Grote Gete,
  • of de Zilverbeek

en zwaai even naar de Kotmadam en Dorre de Bakker in Leuven. Ontdek de pracht van het Hageland vanuit de lucht en laat je tijdens de ballonvlucht betoveren door de historische stad Leuven. Ballonvaren langs de kronkelingen van De Zenne of De Dijle in Vlaams-Brabant. Geniet van de stilte tijdens een ballonvlucht boven het Arboretum van Wespelaar, de Beemden in Landen, de Demerbroeken in Zichem of de Kesterheid in Gooik. Ervaar de gemoedelijkheid van een ballonvaart in Vlaams-Brabant ten volle wanneer je boven het Pajottenland vliegt. Zweef samen met ons hoog boven iconische plekken zoals de Vlooybergtoren van Tielt-Winge, de Abdij van Averbode, het Groot Begijnhof van Leuven of de Oude Markt van Leuven vanuit de lucht.

Balloncertificaat

Eens we terug veilig op Vlaams-Brabantse bodem staan, trakteren we jullie op een glaasje champagne. Je ontvangt ook een balloncertificaat als souvenir van een mooie ballonvaart. We praten nog gezellig na terwijl we de ballon terug opbergen en jullie met met ons busje en jeep, terug naar jouw wagen brengen.

Meer info over een ballonvlucht

Sta je te trappelen om hoog boven Vlaams-Brabant te vliegen? Heb je bijkomende vragen over een ballonvaart in jouw provincie, contacteer ons gerust. Bekijk hier ons volledige aanbod in Vlaanderen.

Onze piloot

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 1000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa. Een ballonvaart in de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd dit jaar Belgisch kampioen ballonvaren.

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.

Ballonvaart op een locatie naar keuze.

Aarschot Affligem Asse Beersel Begijnendijk Bekkevoort Bertem Bever Bierbeek Boortmeerbeek Boutersem Diest Dilbeek Drogenbos Galmaarden Geetbets Glabbeek Gooik Grimbergen Haacht Halle Herne Hoegaarden Herent Hoeilaart Holsbeek Huldenberg Kampenhout Kapelle-op-den-Bos Keerbergen Kortenaken Kortenberg Kraainem Landen Lennik Leuven Liedekerke Linkebeek Linter Londerzeel Lubbeek Machelen Merchtem Meise Opwijk Oud-Heverlee Overijse Roosdaal Pepingen Rotselaar Scherpenheuvel-Zichem Sint-Pieters-Leeuw Sint-Genesius-Rode Steenokkerzeel Ternat Tervuren Tielt-Winge Tienen Tremelo Vilvoorde Wemmel Wezembeek-Oppem Zaventem Zemst Zoutleeuw