Privé ballonvaart 7 personen in Vlaanderen

1 199,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een privé ballonvaart of heb je liever een cadeaubon? De gelukkige kan bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.

Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvlucht

Het luchtruim verkennen in een ballon met 7 personen? Dan is een privé ballonvaart met 7 personen de perfecte oplossing. Niet alleen geniet je in alle rust van een fantastische trip, je hoeft ook niet met andere mensen rekening te houden. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden op maat, zodat je vertrekt waar en wanneer je wil.

Een activiteit die bijblijft

Een privé ballonvaart met 7 personen met de familie, als incentive voor klanten of als teambuilding? De mogelijkheden zijn divers en we denken graag met je mee. Ook voor de kids is een ballonvaart een geweldige ervaring, zeker indien ze groot genoeg zijn om over de rand van de mand te kijken. Een privé ballonvaart valt al bij al makkelijk te organiseren en als organisatie kunnen we snel schakelen. Ook op het vlak van regio’s is er heel wat mogelijk dus ongetwijfeld kunnen we over jouw favoriete regio vliegen. Er zijn weinig gebieden die uitgesloten zijn.

Het verloop van een privé ballonvaart 7 personen

Een privé ballonvaart met 7 personen dat is simpelweg genieten en een garantie op uren pret. Alles begint immers met het optuigen van de ballon. Een leuke groepsactiviteit en je steekt nog heel wat op ook. Vervolgens kruipen jullie met zijn allen in de comfortabele mand om op te stijgen. In geen tijd zweef je boven het landschap en is het enkel nog genieten geblazen. De ervaren piloot staat garant voor een woordje uitleg en een veilige vlucht. Wij werken met goed onderhouden en recente ballons die stuk voor stuk regelmatig gekeurd worden. Ballonvaren is dan ook uiterst veilig. Slechts in uitzonderlijke omstandigheden kan er niet gevlogen worden, dus de kans is groot dat je privé ballonvaart met 7 personen doorgaat. Moest dit toch niet kunnen, dan word je tijdig verwittigd, al blijven we afhankelijk van wisselende weersomstandigheden.

Na ongeveer een uurtje zit je vlucht er op en daal je terug af naar de grond. Daar is de pret nog niet over. Wij voorzien een glaasje champagne voor alle deelnemers. Ideaal om even alles te laten bezinken en een praatje te slaan.

Onderdeel van een groter programma

Heel vaak ontvangen we groepen van 7 personen als teambuilding of als incentive. We mogen dan thuis zijn in ballonvaarten, we denken ook graag mee over het breder programma. De privé ballonvaart met 7 personen kan perfect geïntegreerd worden in een groter programma. Eventueel kunnen we indien gewenst ook die organisatie op ons nemen. Van een bijkomend etentje tot een waaier aan aanvullende activiteiten.

Meer weten over de mogelijkheden van een privé ballonvaart met 7 personen?

Wens je meer te weten over de mogelijkheden voor een privé ballonvaart met 7 personen of een offerte op maat? Contacteer ons en we denken graag met je mee. Ballonvaren zit in ons bloed en de mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. Laat de gebaande paden achter je en kies voor een onvergetelijke ervaring die de deelnemers ongetwijfeld bijblijft.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.