Privé ballonvaart 3 personen in Oost-Vlaanderen of Antwerpen

849,00
Aantal

Verras iemand met een privé ballonvaart voor 3 personen. Al onze privé ballonvaarten voor 3 personen vertrekken vanuit Oost-Vlaanderen of Antwerpen.

Ballonvaart
ballonvluchten
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvlucht

C-Air ballonvaarten biedt niet alleen privévaarten voor twee personen aan, maar ook privévaarten voor meerdere personen. Wij hebben verschillende luchtballon types ter onze beschikking, waardoor wij steeds op maat kunnen werken. Op dit moment hebben wij vijf verschillende luchtballonnen in onze vloot. Deze ballonnen hebben allemaal een andere capaciteit.

Onze grootste mand is op dit moment één voor twaalf personen. C-Air ballonvaart heeft door zijn verscheidenheid aan luchtballonnen de mogelijkheid om toch privévaarten aan te bieden voor verschillende aantallen. Een privé ballonvaart voor drie personen is bij ons dus geen enkel probleem.

Een privé ballonvaart met drie personen wordt vaak geboekt als gezinsuitstap of voor speciale gelegenheden zoals voor een eerste of plechtige communie,  een lentefeest, een gezinsuitstap, een familie-uitje, een bedanking. Het wordt ook vaak geschonken als origineel cadeau.

Waar is de opstijgplaats bij een privévaart?

Wanneer je een privé ballonvaart boekt, dan kan je in samenspraak met ons kiezen waar we opstijgen. Indien je zelf een opstijgplaats hebt, dan komen wij graag tot bij onze passagiers. Het is wel belangrijk dat de opstijgplaats groot genoeg is. In sommige gemeenten of steden kunnen wij niet opstijgen wanneer de windrichting verkeerd zit.

Een luchtballon is namelijk niet stuurbaar en in sommige gebieden mogen wij niet vliegen of landen. De dag van de ballonvaart bekijken wij de windrichting en windsnelheid. Indien deze niet optimaal zijn, moeten wij naar een nieuwe opstijgplaats kijken. We stijgen dan steeds op in de regio dat jullie wensen. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om in de buurt van het gecontroleerd gebied zoals Zaventem te varen. In België zijn er meerdere plaatsen die verboden terrein zijn voor een hete luchtballon.

Al onze privé ballonvaart voor 3 personen vertrekken vanuit Oost-Vlaanderen of Antwerpen.

Indien je geen privé ballonvaart boekt en aansluit bij een andere groep, dan verzamelen wij op één van onze vaste opstijgplaatsen.

Wag mag ik van een privé ballonvaart met 3 personen verwachten?

De dag van de ballonvaart overlopen wij samen de weersomstandigheden en bespreken wij de exacte opstijgplaats.

Op een de opstijgplaats maken wij de ballon vlieg klaar en geeft de ballonvaarder een uitgebreide briefing. Een ballonvaart zelf duurt ongeveer één uur. Na de ballonvaart wordt er nog een uitgebreide drink georganiseerd.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.

Ballonvaart op een locatie naar keuze.

Oost-Vlaanderen Antwerpen