Privé ballonvaart 10 personen of meer

Wil je iemand verrassen met een privé ballonvaart of heb je liever een cadeaubon? De gelukkige kan bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.

Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvlucht

Wens je ook een privé ballonvaart voor 10 personen of meer, boek het dan hier. Hoe kan ik dit boeken? Vanaf 10 personen voorzien wij altijd een privé luchtballon. Je kan gewoon een ballonvlucht boeken in de regio dat je zelf wenst en 10 tickets in je winkelmandje plaatsen.

Hieronder kan je een overzicht terugvinden van de regio’s waar we ballonvaarten organiseren, dus boek je vlucht en bestel 10 of meer tickets.

C-Air ballonvaarten is gespecialiseerd om privé ballonvaarten op maat te organiseren. De ballonvaart voor 10 personen of meer wordt ook vaak geboekt om even tijd met elkaar door te brengen zonder dat er andere passagiers bij betrokken zijn.

Extra informatie ballonvaart met 10 personen of meer

Omtrent de opstijgplaats heb je meer inbreng, vermits we geen rekening moeten houden met andere passagiers. Als je aansluit bij een groep, dan hebben wij vaste opstijgplaatsen in de gewenste regio waar wij verzamelen. Heb je zelf een opstijgplaats in jouw buurt, dan kunnen wij tot daar komen. Belangrijk is dat de opstijgplaats groot genoeg is en dat deze op voorhand wordt doorgegeven. Een ballon is niet stuurbaar, waardoor wij steeds bekijken of de doorgegeven opstijglocatie mogelijk is. In sommige gebieden mogen wij niet vliegen. Afhankelijk van de windsnelheid en windrichting van die dag bekijken wij wat er mogelijk is. Indien niet, bekijken wij samen een andere opstijgplaats. Wens je een cadeaubon dit is ook geen probleem

We kunnen als bedrijf extra focus leggen op “speciale aanvragen”. C-Air ballonvaarten heeft al vluchten georganiseerd.

De passagiers die een privévaart boeken, genieten ook van extra ruimte in de mand.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.