Privé ballonvaart 5 personen in Vlaanderen

1 099,00
Aantal

Een privé ballonvaart voor 5 personen vertrekt vanuit jouw gekozen locatie. We laten je genieten van een onvergetelijke ballonvlucht en laten je de mooiste plaatsen zien.

Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Voor 5 personen op zoek naar een fijne activiteit? Geen evidentie, zeker gezien het onpare aantal. De leukste optie is misschien wel een privé ballonvaart voor 5 personen. Bij C-Air Ballonvaarten organiseren tal van ballonvluchten per jaar, waaronder een heel aantal voor 5 personen. Met de collega’s of klanten de lucht in of een leuke familie activiteit? Bij C-Air organiseren een vlekkeloze privé ballonvaart voor 5 en beleef je een geweldige experience.

Een magische ballonvlucht

Het zweven door de lucht met een ballon heeft iets magisch. Voor heel wat mensen blijft het een unieke ervaring. Over een streek naar keuze zweven met een privé ballonvaart 5 personen blijft een bijzondere gebeurtenis waar nog heel lang over nagepraat zal worden. Bovendien kun je bij C-Air Ballonvaarten zelf kiezen boven welke regio je vliegt. De mogelijkheden zijn enorm en je vindt ze allemaal netjes opgelijst op de professionele en complete website van C-Air. Een vlucht met 5 boven steden als Antwerpen, Gent en Brugge zijn razend populair maar ook privé ballonvaarten met 5 langs de kustlijn worden op veel enthousiasme onthaald.

Ballonvaart voor 5? Genieten

Een privé ballonvaart 5 personen begint al bij het optuigen van de ballon. Samen met de piloot maak je de ballon klaar voor de vlucht. Tijdens deze activiteit krijg je heel wat info van de piloot. Je krijgt ook de veiligheidsinstructies mee, waardoor jullie goed voorbereid aan de ballonvlucht kunnen beginnen. Reken op een uurtje genieten in de lucht. Terwijl het landschap langzaam onder je voorbij schuift geniet je van een geweldig uitzicht en voel je je helemaal ontspannen. Een privé ballonvaart 5 personen schept een band, terwijl er eigenlijk amper wat gezegd moet worden. Genieten is de boodschap terwijl je de brander zijn werk hoort doen.

Meer dan enkel ballonvaren

Staan jullie met zijn 5 terug met de voetjes op de grond na de ballonvlucht, dan kan er nog nagepraat worden met een glaasje champagne in de hand. De piloot van C-Air Ballonvaarten, trouwens Belgisch kampioen, beantwoordt met plezier alle vragen. Een perfecte afsluiter na een privé ballonvaart 5 personen. Nu, het hoeft niet afgelopen te zijn na de ballonvaart. Bij C-Air Ballonvaarten zijn ze ook thuis in het organiseren van complete events, dus wil je voor af na het ballonvaren een hapje eten of er nog andere activiteiten aan koppelen bijvoorbeeld voor een teambuilding, dan is dit perfect mogelijk. Bespreek zeker de mogelijkheden met de gedreven zaakvoerder en piloot van C-Air Ballonvaarten.

Boek jouw privé ballonvaart 5 personen

Wil je de lucht in met zijn 5 en genieten van een onvergetelijke belevenis, neem dan vandaag nog een kijkje op de website van C-Air Ballonvaarten. PIk er jouw favoriete regio uit en neem contact op. Voor je het weet hang je in de lucht en ontdek je het unieke gevoel van ballonvaren. Bij C-Air pakken ze jouw ballonvlucht voor 5 personen professioneel aan en je kunt rekenen op een gedreven en ervaren piloot. Jouw vlucht wordt met nieuw materiaal uitgevoerd. Waarom zou je het met minder doen als je de lucht in kan met dé specialist in België?

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.