Ballonvaart Antwerpen

149,00
Aantal

Deze ballonvaart vertrekt vanuit Antwerpen. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur en laten je de mooiste plaatsen zien.

Ballonvaart
ballonvluchten
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvlucht

Wat drijft jou naar een ballonvaart Antwerpen? Was het altijd al een droom om eens boven de provincie Antwerpen te vliegen in een luchtballon? Zou je graag eens de plek waar je woont, werkt, ontspant of bent opgegroeid, vanuit de lucht zien? Zou je graag jouw huwelijksaanzoek in een luchtballon doen? Ben je een amateurfotograaf, die houdt van vogelperspectief? Zoek je het voor jouw medewerkers verder dan de klassiekers als paintball of een bedrijfsbarbecue? Of wil je met jouw gezin en vrienden een onvergetelijke uitstap maken? Bij C-Air helpen we jou graag verder.

Ballonvaart Antwerpen met C-Air

C-Air ballonvaarten heeft reeds jaren ervaring in de ballonvaart regio  Antwerpen. Onze opstijgplaatsen zijn Linkeroever, Wilrijk, Deurne, Brasschaat, Geel, Hoogstraten, Lier, Turnhout, Mechelen etc.

Afhankelijk van de windrichting en windsnelheid van die dag, bepalen wij de dag van de ballonvaart waar we zullen opstijgen.  Grijp jouw kans om op een veilige, comfortabele en unieke manier de provincie Antwerpen vanuit een luchtballon te zien.

Voorbereiding ballonvlucht

Op zoek naar een ballonvlucht in Antwerpen? Zin om de provincie te beleven vanuit een luchtballon? Dan hebben wij bij C-air voor jou de perfecte formule. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en nemen ruim de tijd om alles goed voor te bereiden. Zo kom je te weten hoe een luchtballon nu exact werkt. Je mag ons ook helpen bij het klaarmaken van de luchtballon. Dit alles versterkt de vertrouwensband tussen de piloot en zijn gasten, wat voor ons heel belangrijk is.

Antwerpen

Nadat alles in gereedheid is gebracht, is het eindelijk zover. Wij stijgen op vanuit de gemeente of stad van jouw voorkeur. Met de luchtballon in Merksem tot een ballonvaart Hoogstraten, het kan allemaal. De ballonvlucht zelf duurt circa één uur. Geniet van een stukje Antwerpen vanuit de lucht. Zweef met ons mee boven:

Meander met ons mee langs:

  • de Schelde,
  • de Grote Nete,
  • de Kleine Nete,
  • de Dijle,
  • of de Rupel

en zwaai even naar Brabo in Antwerpen. Ontdek de charme van een ballonvaart in de Rupelstreek en laat je verrassen door de oorverdovende stilte boven het festivalterrein van Tommorowland in Boom.

Geniet van het strandleven boven de Lilse Bergen, het Zilvermeer in Mol en het strand van Sint-Anneke. Zet je schrap voor de achtbaan van Bobbejaanland en de eventuele dreiging van het Fort van Duffel, Oelegem, Koningshooikt of Lier.

Zie het Mastenbos in Kapellen vanuit de lucht en slinger mee langsheen het loopgravenpad. Zie je je boven Mechelen in een luchtballon. Hoog boven bossen, duinen en heide, geniet je van de prachtige natuur van de Kalmthoutse heide en het Turnhouts Vennengebied.

Zie iconische beelden zoals de Zimmertoren in Lier, de Sint-Romboutstoren in Mechelen en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en Boerentoren in Antwerpen, vanuit de lucht.

Balloncertificaat

Eens we mand en de luchtballon veilig aan de grond hebben gezet, is het tijd voor de traditionele champagnedoop. Je krijgt van ons een balloncertifcaat als bewijs van deze unieke belevenis.

Meer info over een ballonvaart Antwerpen

Heeft dit jouw nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je meer informatie over een ballonvaart Antwerpen, contacteer ons gerust. Bekijk hier ons volledige aanbod in Vlaanderen. Wil je direct een datum inplannen? Bekijk even onze vluchtplanner.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.

Ballonvaart op een locatie naar keuze.

Aartselaar Antwerpen Arendonk Baarle-Hertog Balen Beerse Berlaar Boechout Bonheiden Boom Bornem Borsbeek Brasschaat Brecht Dessel Duffel Edegem Essen Geel Grobbendonk Heist-op-den-Berg Hemiksem Herentals Herenthout Herselt Hoogstraten Hove Hulshout Kalmthout Kapellen Kasterlee Kontich Laakdal Lier Lille Lint Malle Mechelen Meerhout Merksplas Mol Mortsel Niel Nijlen Olen Oud-Turnhout Putte Puurs Ranst Ravels Retie Rijkevorsel Rumst Schelle Schilde Schoten Sint-Katelijne-Waver Stabroek Turnhout Vorselaar Vosselaar Westerlo Wijnegem Willebroek Wommelgem Wuustwezel Zandhoven Zoersel Zwijndrecht