Ballonvaart Antwerpen

135,00 per persoon.
Aantal

Deze ballonvaart vertrekt vanuit een zelf gekozen locatie in Antwerpen. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur en laten je de mooiste plaatsen zien.

Ballonvaart Antwerpen

Wat drijft jou naar Ballonvaart Antwerpen? Was het altijd al een droom om eens boven de provincie Antwerpen te vliegen in een luchtballon? Zou je graag eens de plek waar je woont, werkt, ontspant of bent opgegroeid, vanuit de lucht zien? Zou je graag jouw huwelijksaanzoek in een luchtballon doen? Ben je een amateurfotograaf, die houdt van vogelperspectief? Zoek je het voor jouw medewerkers verder dan de klassiekers als paintball of een bedrijfsbarbecue? Of wil je met jouw gezin en vrienden een onvergetelijke uitstap maken? Bij C-Air helpen we jou graag verder.

Ballonvaart Antwerpen met C-Air ballonvaren

Grijp jouw kans om op een veilige, comfortabele en unieke manier de provincie Antwerpen vanuit een luchtballon te zien.

Voorbereiding ballonvlucht

Op zoek naar een ballonvlucht in Antwerpen? Zin om de provincie te beleven vanuit een luchtballon? Dan hebben wij bij C-air voor jou de perfecte formule. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en nemen ruim de tijd om alles goed voor te bereiden. Zo kom je te weten hoe een luchtballon nu exact werkt. Je mag ons ook helpen bij het klaarmaken van de luchtballon. Dit alles versterkt de vertrouwensband tussen de piloot en zijn gasten, wat voor ons heel belangrijk is.

Antwerpen

Nadat alles in gereedheid is gebracht, is het eindelijk zover. Wij stijgen op vanuit de gemeente of stad van jouw voorkeur. De ballonvlucht zelf duurt circa één uur. Geniet van een stukje Antwerpen vanuit de lucht. Zweef met ons mee boven:

  • de Kempen,
  • de Stad Antwerpen,
  • Scheldeland,
  • de Kalmthoutse heide,
  • de Rupelstreek.

Meander met ons mee langs:

  • de Schelde,
  • de Grote Nete,
  • de Kleine Nete,
  • de Dijle,
  • of de Rupel

en zwaai even naar Brabo in Antwerpen. Ontdek de charme van de Rupelstreek en laat je verrassen door de oorverdovende stilte boven het festivalterrein van Tommorowland in Boom. Geniet van het strandleven boven de Lilse Bergen, het Zilvermeer in Mol en het strand van Sint-Anneke. Zet je schrap voor de achtbaan van Bobbejaanland en de eventuele dreiging van het Fort van Duffel, Oelegem, Koningshooikt of Lier. Zie het Mastenbos in Kapellen vanuit de lucht en slinger mee langsheen het loopgravenpad. Hoog boven bossen, duinen en heide, geniet je van de prachtige natuur van de Kalmthoutse heide en het Turnhouts Vennengebied. Zie iconische beelden zoals de Zimmertoren in Lier, de Sint-Romboutstoren in Mechelen en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en Boerentoren in Antwerpen, vanuit de lucht.

Balloncertificaat

Eens we mand en luchtballon veilig aan de grond hebben gezet, is het tijd voor de traditionele champagnedoop. Je krijgt van ons een balloncertifcaat als bewijs van deze unieke belevenis. Je krijgt uiteraard ook een lift terug met ons busje.

Meer info over een ballonvlucht Antwerpen

Heeft dit jouw nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je meer informatie over bv. de kostprijs van een ballonvlucht Antwerpen, contacteer ons gerust. Bekijk hier ons volledige aanbod in Vlaanderen.

Ga zeker ook eens een kijkje nemen op onze blog waar we een antwoord bieden op veelgestelde vragen over ballonvaren.

Cadeaubon ballonvaart Antwerpen

Weet dat er bij ons ook iets bestaat als een cadeaubon voor een ballonvaart in de provincie Antwerpen. Klik hier voor meer info en het bestellen van zo’n cadeaubon.

Ballonvaart op een locatie naar keuze.

Aartselaar Antwerpen Arendonk Baarle-Hertog Balen Beerse Boechout Berlaar Bonheiden Boom Bornem Borsbeek Brasschaat Brecht Dessel Duffel Edegem Essen Geel Grobbendonk Heist-op-den-Berg Hemiksem Herentals Herenthout Herselt Hoogstraten Hove Hulshout Kalmthout Kapellen Kasterlee Kontich Laakdal Lier Lille Malle Lint Mechelen Meerhout Merksplas Mol Mortsel Niel Nijlen Olen Oud-Turnhout Putte Puurs Ranst Ravels Retie Rijkevorsel Rumst Schelle Schilde Schoten Sint-Amands Sint-Katelijne-Waver Stabroek Turnhout Vorselaar Vosselaar Westerlo Wijnegem Willebroek Wommelgem Wuustwezel Zoersel Zandhoven Zwijndrecht

Onze piloot

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 1000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa. Een ballonvaart in de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd dit jaar Belgisch kampioen ballonvaren.

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.