Privé ballonvaart 8 personen in Vlaanderen

1 299,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een privé ballonvaart of heb je liever een cadeaubon? De gelukkige kan bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.

Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvlucht

Op zoek naar een partner die een privé ballonvaart voor 8 personen kan organiseren? Gevonden! Ballonvaarten hebben voor ons geen geheimen en ook een privé ballonvaart voor 8 personen is perfect mogelijk. Heel wat groepen komen bij ons aankloppen om een onvergetelijke ballonvaart mee te maken en ook voor jouw gezelschap kunnen we er ongetwijfeld een geweldige dag van maken. Als bedrijf gespecialiseerd in ballonvaarten voor grotere groepen staan we garant voor een zorgeloze vlucht.

Alles piekfijn georganiseerd tijdens een ballonvaart voor 8 personen

Wil je een privé ballonvaart voor 8 personen, dan regelen we dit van A tot Z. Uiteraard kun je zelf kiezen boven welke streek je de ballonvaart laat plaatsvinden. De mogelijkheden zijn enorm en zowat in alle regio’s is een ballonvaart met 8 personen mogelijk. Wij brengen onze ballon ter plaatse, waarna je met zijn allen meehelpt om de ballon op te tuigen. Samen steek je de handen uit de mouwen, met de hulp van de ervaren piloot. In geen tijd is de ballon klaar om je de lucht in te brengen. De mand is ruim genoeg om met 8 personen comfortabel in plaats te nemen. Voor je het weet zweef je over het landschap en is je privé ballonvaart met 8 personen begonnen.

In principe wordt er zowat een uurtje gevlogen, al is ook dit bespreekbaar. Na het dalen en landen is het tijd voor een hapje en een drankje. Wij voorzien voor elke deelnemer een glaasje champagne. Zo kun je in een aangename sfeer napraten over wat je net hebt ervaren. Een ballonvaart blijft een unieke ervaring.

Meer dan enkel ballonvaren

Wil je je privé ballonvaart met 8 personen combineren met een etentje of een andere activiteit, dan denken we graag met je mee. We organiseren heel wat ballonvaarten voor bedrijven. Een privé ballonvaart voor 8 personen wordt vaak ingezet als incentive, teambuilding of als cadeautje voor klanten. Wat de reden van de ballonvaart ook is, wij proberen er altijd een onvergetelijke ervaring van te maken. We stellen iedereen op zijn/haar gemak en staan ook klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Je kunt steeds terugvallen op een ervaren piloot met heel wat vlieguren op de teller. Qua materiaal kun je ook op beide oren slapen. Al onze ballonnen zijn recent en worden regelmatig gekeurd. Het spreekt voor zich dat we op het vlak van veiligheid geen enkel risico nemen.

Zelf de magie van een ballonvaart voor 8 personen ervaren?

Wil je zelf de magie van een ballonvaart ervaren? Contacteer ons en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden om een privé ballonvaart voor 8 personen te organiseren. Qua data en regio’s zijn we uiterst flexibel, maar houd er wel rekening mee dat de weersomstandigheden moeten meezitten om een ballonvaart te laten doorgaan. Op de meeste dagen kan er perfect gevlogen worden en ballonvaren bij koude temperaturen kan zonder probleem. Wacht niet langer en leg vandaag deze spectaculaire trip vast. Het smaakt ongetwijfeld naar meer.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.