Ballonvaart cadeaubon West-Vlaanderen

145,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele cadeaubons. De gelukkige kan ons bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze vast te leggen.
Ballonvaart Limburg
Vlucht met C-AIR ballonvaarten boven de Alpen
ballonvaart Vlaams-Brabant
Ballonvaart met C-air ballonvaarten
David Spildooren

Ballonvaart cadeaubon West-Vlaanderen

Heb je ooit al eens gedacht aan een ballonvaart cadeaubon West-Vlaanderen? Wij bieden jou een garantie op een onvergetelijke ervaring voor hij of zij die de cadeaubon ontvangt.

West-Vlaanderen is de meest westelijk gelegen provincie van Vlaanderen. Wij laten je genieten van het prachtige zicht op de Noordzee, alsook de grootsteden zoals Brugge, Kortrijk, Oostende en Roeselare. Het westelijke en noordelijke deel bestaat hoofdzakelijk uit Polders.

Cadeaubons ballonvaren West-Vlaanderen

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk, wij bezorgen je dan met veel plezier onze professionele cadeaubons. Bij ontvangst van de cadeaubon kan de gelukkige ons contacteren om een datum af te spreken.

Cadeaubonnen kan je voor alle gelegenheden bestellen zoals verjaardagen, valentijn, kerst, communie, etc. Een cadeaubon voor een ballonvlucht in West-Vlaanderen is één jaar geldig. De cadeaubon wordt door ons verlengd wanneer ze na een jaar nog niet gebruikt werd.

Heb je interesse om een ballonvaart te maken zoek niet verder en boek je ballonvaart met C-air ballonvaarten, want bij C-air zit je goed.

In West-Vlaanderen hebben we tal van opstijglocaties zoals: Brugge, Knokke, Zeebrugge, Oostende, Menen, Roeselare, Kortrijk…

Onze piloot

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 1000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa. Een ballonvaart in de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd dit jaar Belgisch kampioen ballonvaren.

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.