Ballonvaart cadeaubon Vlaams-Brabant

159,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele ballonvaart cadeaubons boven Vlaams-Brabant. De gelukkige kan ons bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze vast te leggen.
Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvlucht

Heb je ooit al eens gedacht aan een ballonvaart cadeaubon Vlaams-Brabant? Wij bieden jou een garantie op een onvergetelijke ervaring voor hij of zij die de cadeaubon ontvangt. Wij leiden je door Vlaams-Brabant langs het Hageland, boven Leuven, Aarschot, langs Brussel

Cadeaubon ballonvaren Vlaams-Brabant

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk, wij bezorgen je dan met veel plezier onze professionele cadeaubons. Bij ontvangst van de cadeaubon Vlaams-Brabant kan de gelukkige ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.

Een ballonvaart cadeaubon kan je voor alle gelegenheden bestellen zoals verjaardagen, valentijn, kerst, communie, etc. Op ons cadeaubonnen zie je dat deze geldig is voor één jaar. Lukt het de gelukkige niet om binnen dat jaar van de bon gebruik te maken, dan verlengen wij deze gewoon.

Heb je interesse om een ballonvaart te maken zoek niet verder en boek je ballonvaart met C-air ballonvaarten, want bij C-air zit je goed.

Onze opstijglocaties in Vlaams Brabant zijn: Aarschot, Affligem, Halle, Tienen, Hoegaarden, Landen, Londerzeel, Diest, Herent…

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.

Ballonvaart op een locatie naar keuze.

Aarschot Affligem Asse Beersel Begijnendijk Bekkevoort Bertem Bever Bierbeek Boortmeerbeek Boutersem Brussel Diest Dilbeek Drogenbos Galmaarden Geetbets Glabbeek Gooik Grimbergen Haacht Halle Herent Herne Hoegaarden Hoeilaart Holsbeek Huldenberg Kampenhout Kapelle-op-den-Bos Keerbergen Kortenaken Kortenberg Kraainem Landen Lennik Leuven Liedekerke Linkebeek Linter Londerzeel Lubbeek Machelen Meise Merchtem Opwijk Oud-Heverlee Overijse Pepingen Roosdaal Rotselaar Scherpenheuvel-Zichem Sint-Genesius-Rode Sint-Pieters-Leeuw Steenokkerzeel Ternat Tervuren Tielt-Winge Tienen Tremelo Vilvoorde Wemmel Wezembeek-Oppem Zaventem Zemst Zoutleeuw Ninove Zottegem Bornem Puurs