Ballonvaart cadeaubon Vlaams-Brabant

135,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele ballonvaart cadeaubons boven Vlaams-Brabant. De gelukkige kan ons bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze vast te leggen.
Ballonvaart Limburg
Vlucht met C-AIR ballonvaarten boven de Alpen
ballonvaart Vlaams-Brabant
Ballonvaart met C-air ballonvaarten
David Spildooren

Ballonvaart cadeaubon Vlaams-Brabant

Heb je ooit al eens gedacht aan een ballonvaart cadeaubon Vlaams-Brabant? Wij bieden jou een garantie op een onvergetelijke ervaring voor hij of zij die de cadeaubon ontvangt. Wij leiden je door Vlaams-Brabant langs het Hageland, boven Leuven, Aarschot…

Cadeaubons ballonvaren Vlaams-Brabant

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk, wij bezorgen je dan met veel plezier onze professionele cadeaubons. Bij ontvangst van de cadeaubon Vlaams-Brabant kan de gelukkige ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.

Cadeaubonnen kan je voor alle gelegenheden bestellen zoals verjaardagen, valentijn, kerst, communie, etc. Op ons cadeaubonnen zie je dat deze geldig is voor één jaar. Lukt het de gelukkige niet om binnen dat jaar van de bon gebruik te maken, dan verlengen wij deze gewoon.

Heb je interesse om een ballonvaart te maken zoek niet verder en boek je ballonvaart met C-air ballonvaarten, want bij C-air zit je goed.

Onze opstijglocaties in Vlaams Brabant zijn: Aarschot, Affligem, Halle, Tienen, Hoegaarden, Landen, Londerzeel, Diest, Herent…

Onze piloot

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 1000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa. Een ballonvaart in de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd dit jaar Belgisch kampioen ballonvaren.

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.