Cadeaubon privé ballonvaart met 2 personen

600,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een privé ballonvaart? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele cadeaubons. De gelukkige kan bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze af te spreken.
Ballonvaart Limburg
Vlucht met C-AIR ballonvaarten boven de Alpen
ballonvaart Vlaams-Brabant
Ballonvaart met C-air ballonvaarten
David Spildooren

Cadeaubon privé ballonvaart voor 2 personen

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk. Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele cadeaubons voor een privé ballonvaart voor 2 personen. Bij ontvangst van de cadeaubon kan de gelukkige ons contacteren om een datum naar keuze vast te leggen.

Cadeaubonnen kunnen voor alle gelegenheden besteld worden zoals verjaardagen, valentijn, kerst, communie, huwelijksaanzoek etc. Heb je bij ons een cadeaubon gekocht of heb je er eentje ontvangen? Weet dan dat deze in theorie één jaar geldig is. Na dat jaar kan de bon verlengd worden als ze nog gebruikt werd. Weet dat deze termijn steeds probleemloos verlengd wordt na dat jaar.

Heb je interesse om een ballonvaart te maken volledig privé voor 2 personen.

Onze piloot

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 1000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa. Een ballonvaart in de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd dit jaar Belgisch kampioen ballonvaren.

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.