Privé ballonvaart met 2 personen in Oost-Vlaanderen of Antwerpen

749,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een privé ballonvaart? Al onze privé ballonvaarten voor 2 personen vertrekken vanuit Oost-Vlaanderen of Antwerpen.
Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvaart West-Vlaanderen
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvaart

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk. Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele cadeaubon voor een privé ballonvaart voor 2 personen. Bij ontvangst van de cadeaubon kan de gelukkige ons contacteren om een datum naar keuze vast te leggen.

Al onze privé ballonvaart voor 2 personen vertrekken vanuit Oost-Vlaanderen of Antwerpen.

Een ballonvaart cadeaubon kan je voor alle gelegenheden bestellen zoals verjaardagen, Valentijn, kerst, communie, huwelijksaanzoek etc. Heb je bij ons een cadeaubon gekocht of heb je er eentje ontvangen? Weet dan dat deze in theorie één jaar geldig is. Na dat jaar kan de bon verlengd worden als ze nog gebruikt werd. Weet dat deze termijn steeds probleemloos verlengd wordt na dat jaar.

Heb je interesse om een ballonvaart te maken volledig privé voor 2 personen.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.

Ballonvaart op een locatie naar keuze.

Oost-Vlaanderen Antwerpen