Ballonvaart cadeaubon Waasland

125,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Na de ontvangst van de ballonvaart cadeaubon Waasland kan de gelukkige met ons contact opnemen om zo een datum af te spreken.
Ballonvaart Limburg
Vlucht met C-AIR ballonvaarten boven de Alpen
ballonvaart Vlaams-Brabant
Ballonvaart met C-air ballonvaarten
David Spildooren

Ballonvaart cadeaubon Waasland

Ben je ook op zoek naar een origineel cadeau, wij van C-Air, bieden jou een garantie op een onvergetelijke vliegervaring. Bekijk onze verschillende mogelijkheden. Onze ballonvaart cadeaubon Waasland vertrekken vanuit Sint-Niklaas, Zele, Gent, Stekene, Zelzate, Waasmunster, Beveren, Lokeren, Overmere.

Cadeaubons ballonvaren Waasland

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk, wij bezorgen je dan met veel plezier onze professionele cadeaubons. Bij ontvangst van de cadeaubon kan de gelukkige ons contacteren om een datum af te spreken.

Cadeaubonnen kan je voor alle gelegenheden bestellen zoals verjaardagen, valentijn, kerst, communie, etc. Onze cadeaubonnen blijven in principe 1 jaar geldig. Na de vervaldatum kan deze bon echter probleemloos verlengd worden.

Heb je interesse om een ballonvaart te maken zoek niet verder en boek je ballonvaart met C-air ballonvaarten, want bij C-air zit je goed.

Onze piloot

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 1000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa. Een ballonvaart in de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd dit jaar Belgisch kampioen ballonvaren.

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.