Ballonvaart cadeaubon Waasland

149,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Na de ontvangst van de ballonvaart cadeaubon Waasland kan de gelukkige met ons contact opnemen om zo een datum af te spreken.

Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
ballonvluchten cadeaubon Waasland
Quint luchtballonvlucht

Ben je ook op zoek naar een origineel cadeau, wij van C-Air, bieden jou een garantie op een onvergetelijke vliegervaring. Bekijk onze verschillende mogelijkheden. Onze ballonvaart cadeaubon Waasland vertrekken vanuit Sint-Niklaas, Temse, Dendermonde, Zele, Gent, Stekene, Zelzate, Waasmunster, Beveren, Lokeren, Overmere.

Cadeaubons ballonvaren Waasland

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk, wij bezorgen je dan met veel plezier onze professionele cadeaubonnen. Bij ontvangst van de cadeaubon kan de gelukkige ons contacteren om een datum af te spreken.

Een ballonvaart cadeaubon kan je voor alle gelegenheden bestellen zoals verjaardagen, Valentijn, kerst, communie, etc. Onze cadeaubonnen blijven in principe 1 jaar geldig. Na de vervaldatum kan deze bon echter probleemloos verlengd worden.

Heb je interesse om een ballonvaart te maken zoek niet verder en boek je ballonvaart met C-air ballonvaarten, want bij C-air zit je goed.

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 2000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa en de wereld. Een weekje ballonvaren boven de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd reeds 4 keer Belgisch kampioen ballonvaren (2018, 2021, 2022 en 2023) en behoort momenteel bij de 10 beste ballonvaarders ter wereld.

Hij slaagde er in 2022 ook in het Belgische afstandsrecord en het Belgisch duurrecord te breken dit deed hij in 2 afzonderlijke vluchten van 1120 km en 14 uur. In 2022 is hij met de vlucht van 1120 km door de luchtsport federatie FAI uitgeroepen tot beste prestatie van 2021. 

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.

Ballonvaart op een locatie naar keuze.