Ballonvaart cadeaubon Limburg

145,00
Aantal

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk? Wij bezorgen jou met veel plezier onze professionele cadeaubons boven Limburg. De gelukkige kan ons bij ontvangst van de cadeaubon ons contacteren om een datum naar keuze vast te leggen.
Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballonvaart
Ballonvlucht
Ballonvaart cadeaubon
Quint luchtballonvlucht

Heb je interesse in een ballonvaart cadeaubon Limburg? Dan bieden wij jou een garantie op een fantastische ervaring die je nooit zult vergeten.

Cadeaubon ballonvaren Limburg

Wil je iemand verrassen met een geweldig geschenk, wij bezorgen je dan met veel plezier onze professionele cadeaubons. Bij ontvangst van de cadeaubon kan de gelukkige ons contacteren om nadien een datum af te spreken.

Een ballonvaart cadeaubon kan je bestellen voor alle gelegenheden zoals verjaardagen, valentijn, kerst, communie, etc. De bon is geldig voor één jaar. Wij verlengen deze termijn wanneer deze binnen het jaar niet gebruikt werd.

Heb je interesse om een ballonvaart te maken vanuit Limburg. Twijfel dan niet en boek je cadeaubon met C-Air.

In Limburg hebben we tal van opstijglocaties waaronder: Hasselt, Genk, Kelchterhoef, Zwartberg, Tongeren, Bree, Neerpelt, Leopoldsburg…

David Spildooren

David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart.

Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 1000 uren op zijn teller heeft.

Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa. Een ballonvaart in de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.

Onze piloot werd dit jaar Belgisch kampioen ballonvaren.

David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen heeft.