Ballonvaart Hoogstraten

Wil jij een ballonvaart boven de stad grenzend aan Nederland beleven? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. Het stadje met smaak heeft heel wat te bieden. Vlieg over de Kempen en ontdek het fascinerende en frisse Hoogstraten vanuit de lucht. De Sint-Catharinakerk en het Begijnhof van Hoogstraten zullen je doen smelten voor deze stad. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart Hoogstraten.

Een stressvrije ballontocht

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige stad. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven de Kempen met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

 

Hoogstraten van bovenuit

Een ballonvaart boven deze hoofdplaats van het gerechtelijk kanton en kieskanton Hoogstraten, dat is genieten. Vlieg samen met C-Air boven het graafschap van Antoon I van Lalaing. Stap in op de afgesproken locatie en vaar boven de deelgemeenten: Meerle , Minderhout, Wortel, Meersel-Dreef en meer. Herken jij station Noorderkempen of Natuurgebied Den Rooy meteen? Of proef je alvast de specialiteiten van Hoogstraten zoals Hoogstraatse aardbeien, hoeveijs van De Bouwhoeve of Gelmelbier? Ook dat is Hoogstraten!

Tijdens een ballonvaart Hoogstraten ontdek je de Het stadje met smaak op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • de Sint-Catharinakerk
 • het Begijnhof van Hoogstraten
 • het Stadhuis
 • de Laermolen
 • het Gelmelslot
 • de Salm-Salm Molen
 • het kasteel en domein van Maxburg
 • de Meirberg

Tijdens een hete luchtballon tocht boven Kempen kom je sowieso ogen tekort.

 

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Hoogstraten?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Hoogstraten. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op.  We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur ballonvaart Hoogstraten

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvaart zelf
 • landing
 • hapje & drankje

De ballonvaart Hoogstraten zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Ballonvaart Hoogstraten voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Andere opstijglocaties in Antwerpen

Ballonvaart Hoogstraten fotogalerij

Ballonvaart Antwerpen boeken