Ballonvaart Mechelen

Wil jij een ballonvaart Mechelen boeken? De de stad van de Maneblussers  van bovenuit bekijken? Zoek dan niet verder! Bij C-air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. De stad centraal tussen Antwerpen en Brussel heeft heel wat te bieden. Vlieg over het Mechels Rivierengebied en ontdek het borrelend en wervelend Mechelen vanuit de lucht. De Sint-Romboutskathedraal en het Kazerne Dossin zullen je doen smelten voor deze stad. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart Mechelen.

Ballonvaart Mechelen voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Mechelen van bovenuit

Een ballonvaart boven deze stad van de toekomst, dat is genieten. Vlieg samen met C-Air boven de Dijlestad. Stap in op de afgesproken locatie en vaar boven de deelgemeenten: Hombeek, Muizen, Heffen, Leest en meer. Herken jij station Mechelen of Mechels Broek meteen? Of proef je alvast de specialiteiten van Mechelen zoals de Maneblusser, het Mechels maantje of het Mechels margrietje? Ook dat is Mechelen!

Tijdens een ballonvaart Mechelen ontdek je de stad centraal tussen Antwerpen en Brussel op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • de Sint-Romboutskathedraal
 • het Kazerne Dossin
 • het Groot Begijnhof
 • het Museum Hof van Busleyden
 • het Paleis van Margareta van Oostenrijk
 • Brouwerij het Anker
 • het Dijlepad
 • Wintertuin Ursulinen

Tijdens een hete luchtballon tocht boven het Mechels Rivierengebied kom je sowieso ogen tekort.

Boek je ballonvlucht Mechelen

Wil jij genieten van een ballonvaart boven De stad aan de Dijle?

Een ballonvaart Mechelen is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air.

Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren en beleef De Dijlestad vanuit de lucht.

Ben jij klaar om te vliegen boven het schitterende Mechelen? Neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvlucht in Antwerpen.

 

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Mechelen?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Mechelen. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op. We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur ballonvaart Mechelen

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht zelf
 • landing
 • hapje & drankje

De ballonvaart Mechelen zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Een stressvrije ballontocht

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige stad. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven het Mechels Rivierengebied met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Andere opstijglocaties in Antwerpen

Ballonvaart Mechelen fotogalerij

Ballonvaart Antwerpen boeken