Ballonvaart Turnhout

Wil jij een ballonvaart in Turnhout, boven de stad in het noorden van Antwerpen beleven? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. De hoofdstad van de Kempen heeft heel wat te bieden. Vlieg over de Kempen en ontdek het verborgen en kindvriendelijk Turnhout vanuit de lucht. Het Begijnhof en het Kasteel van de hertogen van Brabant zullen je doen smelten voor deze stad. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart Turnhout.

Een stressvrije ballontocht

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige stad. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaren vlieg je niet enkel boven Kempen met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Turnhout van bovenuit

Een ballonvaart boven deze hoofdplaats van het arrondissement Turnhout, dat is genieten. Vlieg samen met C-Air boven de stad vlakbij de grens met Nederland. Stap in op de afgesproken locatie en vaar boven de deelgemeenten: Beerse, Oud-Turnhout, Vosselaar, en meer. Herken jij station Turnhout of Landschap De Liereman meteen? Of proef je alvast de specialiteiten van Turnhout zoals Turnhoutse peperkoek, Bink-gin of Schuppen Boer Tripel? Ook dat is Turnhout!

Tijdens een ballonvaart Turnhout ontdek je de hoofdstad van de Kempen op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • het Begijnhof
 • het Kasteel van de hertogen van Brabant
 • het Nationaal museum van de speelkaart
 • de Sint-Pieterskerk
 • het Speelkaartenmuseum
 • de Theobalduskapel
 • het (heemkundige) Taxandriamuseum
 • het stadhuis

Tijdens een hete luchtballon tocht boven Kempen kom je sowieso ogen tekort.

Ballonvaart Turnhout voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Turnhout?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Turnhout. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op. We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht zelf
 • landing
 • hapje & drankje

Veel mensen vragen zich af hoe lang duurt een ballonvaart Turnhout? De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Boek je ballonvaart Turnhout

Wil jij genieten van een ballonvaart boven de speelkaartenstad?

Een ballonvaart Turnhout is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air.

Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren en beleef de stad vlakbij de grens met Nederland vanuit de lucht.

Ben jij klaar om te vliegen boven het schitterende Turnhout? Neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvlucht in Antwerpen.

Andere opstijglocaties in Antwerpen

Ballonvaart Turnhout fotogalerij

Ballonvaart Antwerpen boeken