Ballonvaart Lier

Wil jij een ballonvaart Lier, boven de stad ten zuidoosten van Antwerpen beleven? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. De poort der Kempen heeft heel wat te bieden. Vlieg over het Regionaal landschap Rivierenland en ontdek het romantische en rustige Lier vanuit de lucht. De Zimmertoren en het Begijnhof zullen je doen smelten voor deze stad. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart Lier.

Ballonvaren in Lier boeken

Wil jij genieten van een ballonvaart boven Lierke Plezierke? Een ballonvaart Lier is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air. Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren en beleef vanuit de lucht.

Ben jij klaar om te vliegen boven het schitterende Lier? Neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvlucht in Antwerpen.

 

Lier van bovenuit

Een ballonvaart boven deze stad aan de samenloop van de Grote Nete en de Kleine Nete, dat is genieten. Vlieg samen met C-Air boven Lier. Stap in op de afgesproken locatie en vaar boven de deelgemeenten: Koningshooikt en Lier. Herken jij station Lier of Natuurgebied Nazareth meteen? Of proef je alvast de specialiteiten van Lier zoals de Liter van Pallieter, Schapenkoppenpraline of Liers Vlaaike? Ook dat is Lier!

Tijdens een ballonvaart Lier ontdek je de poort der Kempen op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • de Zimmertoren
 • het Begijnhof
 • de Sint-Gummaruskerk
 • het stadhuis met belfort
 • de militaire begraafplaats
 • de Gevangenpoort
 • de Sint-Jacobskapel
 • het Stadsmuseum van Lier

Tijdens een hete luchtballon tocht boven Regionaal landschap Rivierenland kom je sowieso ogen tekort.

Een stressvrije ballontocht

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige stad. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven het Regionaal landschap Rivierenland met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Lier?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Lier. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op. We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur ballonvaart Lier

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvaart Lier zelf
 • landing
 • hapje & drankje

De ballonvaart Lier zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Ballonvaart Lier voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air ballonvaarten zijn de mogelijkheden oneindig.

Andere opstijglocaties in Antwerpen

Ballonvaart Lier fotogalerij

Ballonvaart Antwerpen boeken