Ballonvaart Geel

Ook altijd gedroomd van een ballonvaart Geel? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. De Kempense stad heeft heel wat te bieden. Vlieg over de Kempen en ontdek het bruisende en betoverende Geel vanuit de lucht. De Sint-Amandskerk en de Molen van Larum zullen je doen smelten voor deze stad. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart Geel.

Ballonvaart Geel voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Geel van bovenuit

Een ballonvaart boven deze stad met als beschermheilige de heilige Dimpna van Geel, dat is genieten. Vlieg samen met C-Air boven Geel. Stap in op de afgesproken locatie en vaar boven de deelgemeenten: Bel, Winkelomheide, Kievermont, Larum en meer. Herken jij station Geel of Malesbroek meteen? Of proef je alvast de specialiteiten van Geel zoals Vals Paterke, Geels Hartje of Vlietworst? Ook dat is Geel!

Tijdens een ballonvaart Geel ontdek je de Kempense stad op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • de Sint-Amandskerk
 • de Molen van Larum
 • de Sint-Dimpnakerk
 • de Molen van ‘t Veld
 • de Beeldentuin
 • het Gasthuismuseum
 • de Grote Markt

Tijdens een hete luchtballon tocht boven Kempen kom je sowieso ogen tekort.

Een stressvrije ballontocht

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige stad. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven Kempen met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Geel?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Geel. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op. We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht zelf
 • landing
 • glaasje bubbels

De ballonvaart Geel zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Boek je ballonvlucht Geel

Wil jij genieten van een ballonvaart boven de hoofdplaats van het gerechtelijk kanton Geel?

Een ballonvaart Geel is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air.

Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren en beleef vanuit de lucht.

Ben jij klaar om te vliegen boven het schitterende Geel? Neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvlucht in Antwerpen.

Andere opstijglocaties in Antwerpen

Ballonvaart Geel fotogalerij

Ballonvaart Antwerpen boeken