Een ballonvaart boven de Kempen

Niet alleen het typische accent is zo charmant aan de Kempen, de streek zelf is een pareltje. Hoog in de lucht boven deze prachtige streek geniet je van al het moois en kom je helemaal tot rust. Ballonvluchten boven de Kempen zijn dan ook super populair. De ideale manier om even los te komen van het dagelijkse leven en een onvergetelijke gebeurtenis mee te pikken.

De zanderige ondergrond van de Kempen

Waaraan je je mag verwachten tijdens een ballonvlucht over de Kempen? De zanderige, maar toch ook groene streek in het noordoosten van België loopt door tot in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Je zweeft over een groot stuk Antwerpen en Limburg, terwijl de pittoreske dorpjes, iets grotere steden en landschappen onder je door schuiven. Hoogstraten, Turnhout, Geel en nog heel wat andere pareltjes kun je ontdekken tijdens je ballonvlucht. Maar net zo goed kan Bokrijk niet ontbreken en merk je al snel hoe groen dit gebied is.

Een ballonvlucht boven de Kempen voert je mee naar de mooiste plekjes van de streek en de piloot is een aangename gids. Bij C-Air Ballonvaarten beschikken we stuk voor stuk over ervaren piloten die de streek ondertussen op hun duimpje kennen. Op dik een uur tijd heb je heel wat gezien, files bestaan immers niet in de lucht.

Een enorm gevoel van vrijheid

Wat een ballonvaart boven de Kempen zo bijzonder maakt? Het enorme gevoel van rust en vrijheid. De stress valt van je af en je komt letterlijk en figuurlijk even los van de wereld. Bovendien omvat een ballonvaart boven de Kempen meer dan enkel de vlucht zelf. Je maakt ook de hele voorbereiding mee, tuigt de ballon op en gaat helemaal op in de sfeer. De ballonvlucht zelf duurt net iets langer dan een uurtje, terwijl er achteraf nog rustig nagepraat kan worden met een glaasje champagne in de hand. Een ballonvlucht vormt dus echt een perfect dagje uit, terwijl je de verplaatsingen worden geregeld door C-Air Ballonvaarten.

Je hoeft je na het boeken van je ballonvlucht nog van weinig iets aan te trekken. Trouwens wil je niet zelf de lucht in maar een ballonvaart cadeau doen? Bij C-Air Ballonvaarten kun je perfect een cadeaubon bestellen voor een ballonvlucht boven de Kempen of een andere regio.

ballonvaart kempen
Ballonvaren boven de kempen

Betaalbare ballonvlucht boven de Kempen

Mensen denken vaak dat vliegen met een luchtballon duur is, maar dat valt reuze mee. Bij C-Air Ballonvaarten ontdek je alle prijzen keurig opgesomd. Je kunt niet enkel op ballonvlucht over de Kempen, er zijn mogelijkheden in zowat het hele land. Kies je favoriete streek, boek al een ballonvlucht vanaf 125 euro per persoon en geniet van een ontzettend fijne dag.

Ideaal als koppel, gezin of om samen met je klanten te doen. Ook bedrijven kiezen immers vaak voor een ballonvlucht over de Kempen met hun relaties. De ideale manier om een band te smeden en een geweldig geschenk te geven.