Ballonvaart Mol

Wil jij een ballonvaart Mol boven de stad in het noordoosten van Antwerpen beleven? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. De toeristische hotspot in de Kempen heeft heel wat te bieden. Vlieg over de Kempen en ontdek het pittige en attractieve Mol vanuit de lucht. De Abdij van Postel en het Jakob Smitsmuseum zullen je doen smelten voor deze stad. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart Mol.

Een stressvrije ballontocht

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige stad. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven de Kempen met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Mol van bovenuit

Een ballonvaart boven deze stad voortgekomen uit de Voogdij Mol, Balen en Dessel, dat is genieten. Vlieg samen met C-Air boven de streek gekend als Molle in de middeleeuwen. Stap in op de afgesproken locatie en vaar boven de deelgemeenten: Donk, Achterbos, Sluis, Wezel en meer. Herken jij station Mol of Natuurgebied Buitengoor meteen? Of proef je alvast de specialiteiten van Mol zoals Molse zander, Kip-kap of Molse zandzakskes? Ook dat is Mol!

Tijdens een ballonvaart Mol ontdek je de De toeristische hotspot in de Kempen op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • Abdij van Postel
 • het Jakob Smitsmuseum
 • de Sint-Pieter en Pauwelkerk
 • het Zilvermeer
 • de 15 kapellekens

Tijdens een hete luchtballon tocht boven Kempen kom je sowieso ogen tekort.

Ballonvaart Mol voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Mol?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Mol. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op. We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht zelf
 • landing
 • hapje & drankje

De ballonvaart Mol zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Boek je ballonvaart Mol

Wil jij genieten van een ballonvaart boven de stad op de overgang tussen de Noorder- en Zuiderkempen?

Een ballonvaart Mol is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air.

Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren en beleef de streek gekend als Molle in de middeleeuwen vanuit de lucht.

Ben jij klaar om te vliegen boven het schitterende Mol? Neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvlucht in Antwerpen.

Andere opstijglocaties in Antwerpen

Ballonvaart Mol fotogalerij

Ballonvaart Antwerpen boeken