Ballonvaart Heusden-Zolder

Wil jij een ballonvaart in Heusden-Zolder beleven, boven de middelgrote gemeente in West-Limburg? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. De stad liggend op 15 kilometer ten noordwesten van Hasselt heeft heel wat te bieden.

Vlieg over de Kempen en ontdek het rustig en verrassende Heusden vanuit de lucht. Het Kasteel Obbeek en het Circuit van Zolder zullen je doen smelten voor deze stad. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart Heusden-Zolder.

Ballonvaart Heusden voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Heusden-Zolder van bovenuit

Een ballonvaart boven deze fusiegemeente Heusden-Zolder, dat is genieten. Vlieg samen met C-Air boven Heusden-Zolder. Stap in op de afgesproken locatie en vaar boven de deelgemeenten: Heusden, Zolder, Bolderberg, Boekt en meer. Herken jij station van Heusden of het Domein Bovy meteen?

Tijdens een ballonvaart Heusden-Zolder ontdek je de stad liggend op 15 kilometer ten noordwesten van Hasselt op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • Kasteel Obbeek
 • Circuit van Zolder
 • de Steenkoolmijn van Zolder
 • het kasteel Meylandt
 • het domein Bovy
 • de Kluis van Bolderberg
 • het Domherenhuis
 • het Woutershof

Tijdens het ballonvaren boven Heusden-Zolder kom je sowieso ogen tekort.

Stressvrij ballonvaren boven Heusden-Zolder

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige stad. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven de Kempen met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Heusden-Zolder?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Heusden-Zolder. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op. We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht zelf
 • landing
 • hapje & drankje

De ballonvaart Heusden zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

 

Boek je ballonvaart Heusden

Wil jij genieten van een ballonvaart boven de stad gelegen aan de spoorlijn van Hasselt naar Mol?

Een ballonvaart Heusden is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air.

Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren en beleef vanuit de lucht.

Ben jij klaar om te vliegen boven het schitterende Heusden-Zolder? Neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvlucht in Limburg.

Andere opstijglocaties in Limburg

Ballonvaart Heusden-Zolder fotogalerij

Ballonvaart Limburg boeken