Ballonvaart Maasmechelen

Wil jij een ballonvaart boven de hoofdstad van kieskanton Maasmechelen beleven? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. De meest multiculturele gemeente van het Maasland heeft heel wat te bieden.

Vlieg over het Kempens Plateau en ontdek het groene en rustige Maasmechelen vanuit de lucht. Het kasteel d’Aspremont-Lynden en de veerpont over de Maas in Stokkem zullen je doen smelten voor deze stad. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart Maasmechelen.

Ballonvaart Maasmechelen voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Maasmechelen van bovenuit

Een ballonvaart boven deze multiculturele stad, dat is genieten. Vlieg samen met C-Air boven Maasmechelen. Stap in op de afgesproken locatie en vaar boven de deelgemeenten: Eisden, Leut, Mechelen-aan-de-maas, Meeswijk en meer. Herken jij Maasmechelen centrum of de Mechelse Heide meteen? Of proef je alvast de specialiteiten van Maasmechelen zoals de Maaslandse kruidenthee of het Maaslands kruidenzout? Ook dat is Maasmechelen!

Tijdens een ballonvaart Maasmechelen ontdek je de op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • het Kasteel d’Aspremont-Lynden
 • de veerpont over de Maas in Stokkem
 • het Oorlogsmuseum Eyewitness
 • de St. Barbara Church Cit
 • Maasmechelen Village
 • het Kasteel Vilain XIIII
 • de steenkoolmijn van Eisden

Tijdens een hete luchtballon tocht boven het Kempens Plateau kom je sowieso ogen tekort.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Maasmechelen?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Maasmechelen. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op. We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur ballonvaart Maasmechelen

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht zelf
 • landing
 • hapje & drankje

De ballonvaart Maasmechelen zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Een stressvrije ballontocht

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige stad. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven het Kempens Plateau met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

 

Boek je ballonvlucht Maasmechelen

Wil jij genieten van een ballonvaart boven Maasmechelen?

Een ballonvaart Maasmechelen is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air.

Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren en beleef vanuit de lucht.

Ben jij klaar om te vliegen boven het schitterende Maasmechelen? Neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvlucht in Limburg.

Andere opstijglocaties in Limburg

Ballonvaart Maasmechelen fotogalerij

Ballonvaart Limburg boeken