Ballonvaart Lommel

Heb jij ook al eens ballonvaart over Lommel maken? C-Air ballonvaren kan jouw droom in vervulling laten gaan. Niet alleen is een ballonvaart in Lommel een fenomenale belevenis, je kijkt boven Lommel ook je ogen uit. Wij laten je graag een uurtje genieten boven het prachtige Limburgse landschap.

Heel wat moois in een luchtballon tijdens je ballonvaart Lommel

Lommel is gelegen in de provincie Limburg en kent een paar prachtige natuurgebieden zoals: het Pijnven, De Watering en de Lommelse Sahara.

Een ballonvaart over Limburg, daar hoort natuurlijk Lommel bij. Deze stad heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden zoals: de Sint-Pietersbandenkerk, het oude stadhuis, de Groote Hoef, Glazen huis, de Leyssensmolen te Kattenbos. Stuk voor stuk prachtige plekjes waar je vanuit je luchtballon van kan genieten. Limburg heeft alvast heel wat voor je in petto als je voor een tripje met de luchtballon kiest.

privé ballonvaart 2 tot 4 personen
effenweg.be

Een onvergetelijke ballonvaart in Lommel

Beschouw een ballonvaart Lommel gerust als een dagje uit, want als snel ben je een uurtje of drie bezig. De ballonvaarten worden zowel in de ochtend als in de avond georganiseerd.

Van het optuigen van de luchtballon, het vliegen alsook een drankje achteraf. Ballonvaren in Lommel is pure ontspanning voor het hele gezin. Verkies je een ballonvaart in groep of toch liever privé? Neem even contact op en wij helpen je graag verder.

Werking ballonvlucht

C-Air contacteert je de dag van het ballonvaren om het weer te bekijken en verder af te spreken. Lommel ligt dicht tegen het gecontroleerd gebied van Kleine Brogel. Dit is een factor die we moeten meenemen in onze beslissing om onze opstijglocatie te bepalen. Nadat we op onze opstijglocatie hebben afgesproken geven de professionele piloten van C-Air een uitgebreide briefing hoe alles in zijn werk gaat. Terwijl de grondcrew de luchtballon klaar maakt voor vertrek.

De effectieve ballonvlucht op zich duurt circa 1 uur. Het totale gebeuren duurt ongeveer een 3tal uur. Nadat we veilig geland zijn, genieten we gewoon verder met een glaasje champagne. Daarnaast krijg je van ons ook nog een balloncertificaat als herinnering aan deze unieke activiteit.

Zou je ook graag een ballonvaart in Lommel bestellen?