Ballonvaart Bilzen

Wil jij een ballonvaart Bilzen boeken?  Boven de stad op de grens van de Limburgse Kempen en Haspengouw zweven? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. De stad halverwege tussen Hasselt en Maastricht heeft heel wat te bieden.

Vlieg over de Haspengouw en ontdek het charmante en sfeervolle Bilzen vanuit de lucht. Alden biesen en het Fort Eben-Emael zullen je doen smelten voor deze stad. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart Bilzen.

Ballonvaart Bilzen voor iedereen

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Bilzen van bovenuit

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige stad. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven Haspengouw met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Het Haspengouws glooiend uitzicht

Een ballonvaart boven deze stad grenzend aan het westen aan Hoeselt, dat is genieten. Vlieg samen met C-Air boven Bilzen. Stap in op de afgesproken locatie en vaar boven de deelgemeenten: Eigenbilzen, Munsterbilzen, Rijkhoven, Mopertingen en meer. Herken jij het station van Bilzen of het Munsterbos meteen? Of proef je alvast de specialiteiten van Bilzen zoals de Bilzerse Mikkemannen, het Biesonder appelsap of de Heer van Biesen? Ook dat is Bilzen!

Tijdens een ballonvaart Bilzen ontdek je de De stad halverwege tussen Hasselt en Maastricht op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • Alden biesen
 • Fort Eben-Emael
 • de Sint-Mauritiuskerk
 • het Wasvrouwtje
 • de Bilzermolen
 • het Stadhuis

Tijdens een hete luchtballon tocht boven Haspengouw kom je sowieso ogen tekort.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Bilzen?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de opstijglocatie even buiten het centrum van Bilzen. Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op. We verstrekken je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht.

Duur ballonvaren Bilzen

De volledige duur van een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur en bestaat onder meer uit:

 • verwelkoming
 • optuigen van de luchtballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht zelf
 • landing
 • hapje & drankje

De ballonvaart Bilzen zelf duurt net iets langer dan een uurtje. De piloot zal ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Achteraf is er nog een hapje en glaasje champagne voorzien. Ideaal om even na te praten over de unieke ervaring die je net meegepikt hebt.

Boek je ballonvaart Bilzen

Wil jij genieten van een ballonvaart boven het Haspengouws glooiend uitzicht?

Een ballonvaart Bilzen is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air.

Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren en beleef vanuit de lucht.

Ben jij klaar om te vliegen boven het schitterende Bilzen? Neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvaart in Limburg.

Andere opstijglocaties in Limburg

Ballonvaart Bilzen fotogalerij

Ballonvaart Limburg boeken