Ballonvaart Genk

Wil jij ook een ballonvaart Genk beleven? Zoek dan niet verder! Bij C-Air ben je aan het juiste adres voor een unieke beleving.

Combineer de prachtige natuur en het mijnverleden met de moderne architectuur uit Genk. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvlucht Genk.

Ballonvaren Genk voor iedereen

Nog nooit meegevaren met een luchtballon? Dan is het tijd om deze unieke ervaring te beleven. Heel wat mensen deden dit nog nooit. Toch is het een unieke en zalige ervaring om met enkele mensen te beleven. Bij C-Air bieden we verschillende mogelijkheden, zowel als koppel, gezin, collega’s  of vrienden.

Genk van bovenuit

Limburg heeft een enorme verscheidenheid aan landschappen, bezienswaardigheden en cultureel erfgoed. Daarom is Genk de ideale keuze om vanuit een luchtballon aan te schouwen. Ga samen met C-Air op ballonvlucht boven deze heerlijke stad. We spreken af op een locatie buiten de stad en varen samen boven de stad en deelgemeenten.

Tijdens een luchtballonvaart Genk ontdek je Limburg op verschillende manieren. Je herkent vanuit de lucht verschillende bezienswaardigheden zoals:

  • het Nationaal Park Hoge Kempen
  • het Openluchtmuseum Bokrijk
  • C-Mine
  • de Kattevennen

Tijdens een hete luchtballonvaart boven Genk wil je geen enkel plekje missen.

Een zorgeloze ballontocht

Eens je door de lucht zweeft, valt alle stress van je af tijdens een ballonvaart Genk en kan je ten volle genieten van het uitzicht van deze bruisende stad. Kies voor de kwaliteit van C-Air ballonvaren Genk. Onze specialisten kennen de regio op hun duimpje en beschikken over kwalitatieve en veilige luchtballonnen. Zo kan jij optimaal genieten van een zorgeloze luchtballontocht.

Bij C-Air ballonvaarten kan je niet enkel boven de Genkse regio vliegen. Er zijn natuurlijk ook nog tal van andere mogelijkheden. In bijna elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Wil je graag boven een andere streek vliegen? Ontdek dan de andere mogelijkheden van C-Air. Bij C-Air staan we voor de volledige belevenis die start voor het opstijgen.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Genk?

Opstijglocatie

Op de afgesproken datum kom je naar de opstijglocatie buiten het centrum van Genk. Samen met C-Air begint jouw ballontocht met het voorbereiden van jouw professionele luchtballon. We geven je ook de nodige veiligheidsinstructies zodat je zorgeloos kan genieten van de luchtballonvaart.

Duur ballonvaart Genk

Een ballontocht duurt ongeveer een 4-tal uur. Hierbij zullen de volgende zaken aan bod komen:

  • verwelkoming
  • optuigen van de ballon
  • veiligheidsinstructies
  • ballonvlucht zelf
  • landing
  • hapje & drankje

De ballontocht boven Genk duurt ongeveer een uurtje. Tijdens de tocht zal jouw piloot je voorzien van heel wat informatie over Genk. Maar je zal waarschijnlijk vooral willen genieten van het prachtige uitzicht. Na afloop is er nog tijd voorzien voor een hapje en een glaasje champagne. Dit is het ideale moment om nog even na te genieten van deze unieke ervaring. Heb je last van hoogtevrees tijdens een ballonvaart geen probleem, wij van C-Air begeleiden je hierbij.

Boek je ballonvaart Genk

Wil jij meevliegen met een luchtballon boven het mijnverleden van Genk?

Een ballonvlucht Genk is een unieke ervaring waar je geen genoeg van kan krijgen. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air.

Vlieg zelf mee met C-Air ballonvaarten Genk en beleef de bruisende stad vanuit de lucht.

Sta jij te popelen om te vliegen boven Genk? Neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek jouw ballonvaart in Limburg.

Andere opstijglocaties in Limburg

Ballonvaart Genk fotogalerij

Ballonvaart Limburg boeken