Ballonvaart over het Hageland

Wel, stel die droom niet langer uit. Bij C-Air Ballonvaarten zijn we thuis in ballonvaart boven het Hageland en nemen ze je met plezier mee op een onvergetelijke ballonvlucht boven deze prachtige streek. Het hele jaar door valt hier heel wat te bewonderen. Hoog in de lucht heb je een perfect overzicht en reken maar dat je de streek zo nog meer weet te waarderen.

Een prachtige vlucht over het Hageland

Het Hageland, de streek tussen Leuven, Diest, Aarschot en Tienen is een fantastische regio. Dat zul je alleen maar kunnen beamen na je ballonvlucht over het Hageland. De eyecatchers? Het zijn er teveel om op te noemen, toch geven we graag een topje van de ijsberg mee. Zo vlieg je onder meer over;

De groene omgeving gecombineerd met het heerlijke geluid van je luchtballon doen je ongetwijfeld wegdromen. Een ballonvlucht boven het Hageland is een heerlijke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Logisch dus dat heel wat mensen nog een tweede ballonvaart boeken op een later tijdstip.

Meer dan enkel het Hageland

Naast ballonvluchten boven het Hageland bieden we bij C-Air Ballonvaarten nog heel wat andere regio’s aan. Je kiest dus helemaal zelf welke streek je wilt ontdekken. Een ballonvlucht boven het Hageland is alvast een geweldig dagje uit voor jong en oud. Ook zakelijk scoor je er ongetwijfeld punten mee, wanneer je je klantenrelaties mee in de lucht neemt. Zeker bedrijven die verbonden zijn met het Hageland zullen dit ongetwijfeld weten te waarderen.

Een ballonvaart boven het Hageland duur minstens een uurtje, maar uiteindelijk ben je een uur of 4 in de weer. Alles begint met het optuigen van de ballon en de veiligheidsinstructies. Vervolgens ga je vliegen boven het Hageland om daarna alles te laten bezinken met een glaasje champagne. Gedurende dit hele traject word je bijgestaan door een ervaren piloot die al heel wat ballonvluchten achter de rug heeft en zich Belgisch Kampioen mag noemen.

ballonvaart hageland

Een ballonvaart is altijd waardevol cadeau

Op zoek naar een uniek geschenk om iemand te verrassen? Met plezier zorgen ze bij C-Air Ballonvluchten voor een cadeaucheque. Een waardevol geschenk. Ontdek samen het Hageland en schep een onverbreekbare band. Hoog in de lucht kun je alle stress even los laten en simpelweg genieten van het landschap.

Een ballonvlucht over het Hageland charmeert en inspireert. Bovendien is een ballonvlucht best betaalbaar, zeker omdat het garant staat voor een geweldig dagje uit. Het is een spectaculaire manier om een streek te ontdekken.

Meer weten over een ballonvlucht Hageland?

Wens je meer te weten over de ballonvluchten over het Hageland die C-Air ballonvaarten organiseert? Reserveer je plekje via de site en ontdek wat deze specialist in ballonvluchten nog meer voor je in petto heeft.