Ballonvaart Brussel

Ook al eens gedacht aan een ballonvaart Brussel, twijfel dan niet. Brussel de hoofdstad van België en prachtig om te bezichtigen vanuit een luchtballon.

Een ballonvaart is dé manier bij uitstek om de stad en omstreken te leren kennen. Een ballonvaart Brussel geeft je een uniek uitzicht over de allermooiste plekjes die het prachtige Brussel te bieden heeft.

Opstijgen vanuit Brussel is jammer genoeg niet mogelijk, door de luchthaven van Zaventem kunnen we niet opstijgen vanuit Brussel. We stijgen wel op rond de randgemeente van Brussel. Wij bieden je een prachtig uitzicht op: Onze-Lieve-Vrouwekerk, Atomium, de kathedraal van Sint-Michiel, Sint-Katelijnekerk, de Munt, Miniemenkerk en nog tal van andere bezienswaardigheden.

Boek ik een cadeaubon of direct een vlucht?

Je kan bij ons een vlucht boeken alsook een cadeaubon. Als je een geschenk wil geven aan iemand, dan boek je best een cadeaubon Vlaams-Brabant. Wil je direct een datum afspreken boek dan een ballonvlucht Vlaams-Brabant.

Op zoek naar een fantastische ervaring voor een relatief laag bedrag? Dan ben je klaar om op te stijgen! Neem contact op met C-Air, samen kiezen we een datum uit en voor je het weet briest de wind door onze haren heen. 

ballonvaart Brussel

Ballonvaart Brussel zoals nooit tevoren

C-Air Ballonvaarten is al een tijdje dé referentie op het vlak van ballonvluchten. Met ons bedrijf gelegen ten noorden van Brussel stijgen we vaak op rond het Brusselse, het bruisende hart van België. Onze ervaren piloot neemt je graag mee in de lucht en geeft je inzicht in alle kneepjes van het vak. Met meer dan duizend uren vliegervaring weet hij bij uitstek waar de mooiste plekjes te ontdekken vallen. Een verrassing voor je geliefde, of me-time met je gezin? Een ballonvaart maakt iedereen enthousiast!

Ballonvaart Brussel hoe gaat dit in zijn werk? Als we een ballonvaart inplannen bellen we je steeds op de dag van de ballonvaart om de meteo omstandigheden te bekijken. Het weer is heel belangrijk want veiligheid is één van onze grootste prioriteiten. Na het afspreken maken wij alles klaar en laten je genieten van een vlucht die circa 1 uur duurt gevolgd door een drankje en glaasje champagne. Na deze prachtige dag, krijg je van ons een balloncertificaat mee als aandenken.